Articole despre 'miere'

La ce temperatura devine mierea toxica?

La ce temperatură devine mierea toxică?

// Adaugă comentariu

Fierberea la temperaturi mari sau un timp îndelungat alterează calitatea nutrițională a alimentelor. Acest lucru este valabil și în cazul mierii. Cât de adevărată este însă presupoziția că mierea poate devine toxică la 40 de grade Celsius? Este mierea toxică […]

MIEREA este mai eficientă decât SIROPURILE antitusive

// Adaugă comentariu

Mai multe studii au arătat că o singură doză de miere poate reduce tusea la copii, datorită efectelor antimicrobiene, emoliente și antioxidante. Un studiu realizat în anul 2012 în Israel confirmă beneficiile bine-știute ale mierii de albine asupra aparatului respirator. Studiul […]

Mierea brută conține PROBIOTICE care cresc IMUNITATEA

// Adaugă comentariu

Deși este folosită în scopuri terapeutice încă din perioada preistorică, abia în ultimele decenii mierea a fost supusă unor investigații clinice științifice pentru a-și câștiga locul binemeritat în medicina modernă. Cele mai noi descoperiri sugerează că mierea brută (neprelucrată) are proprietăți […]