Pietre la rinichi și fiere – leac mănăstiresc cu tămâie și ulei de măsline

În scop terapeutic se folsește doar tămâia naturală, albă, fără culoare sau parfum. O puteți procura de la magazinele bisericești sau de la mănăstiri (întrebați să fie naturală, pentru uz intern). Are o multitudine de proprietăți medicinale, fiind renumită îndeosebi pentru calmarea durerilor de cap, stărilor de anxietate, nevroză și psihoză, și pentru eliminarea pietrelor la rinichi și fiere.

Tămâie - Tratament Piete la Rinichi

Tămâie – Tratament Piete la Rinichi

Tămâia  elimină pietrele la rinichi și fiere

Tămâia are marele dar de a dizolva pietrele, de a la transforma în nisip, și de a facilita astfel eliminarea lor fără durere. Cel mai mare avantaj al acestui tratament este că nu are efecte secundare.

Această cură cu tămâie și ulei de măsline ne poate scăpa pentru totdeauna de pietrele depuse la rinichi sau la fiere. Cura durează 23 de zile, și se procedează conform indicațiilor de mai jos. Tratamentul se ia dimineața, pe stomacul gol. Bobița trebuie pusă direct pe limbă, fără să atingeți dinții (deoarece poate măcina smalțul dentar), și apoi se înghite uleiul de măsline. Pentru mai multă protecție, înveliți bobița de tămâie în miez de pâine). După ingerarea tămâiei și uleiul de măsline, nu se mai consumă nimic 30 de minute.

Schemă de tratament

În prima zi se ia 1 bob de tămâie (de dimensiunea un bob de mazăre), și 1 lingură cu ulei de măsline.

În cea de-a doua zi, se iau 2 bobițe de tămâie și 1 lingură cu ulei de măsline.

În ziua a treia, se iau 3 bobițe de tămâie cu 1 lingură de ulei de măsline.

Se crește astfel doza de tămâie zilnic, până în ziua a 12-a, când se iau 12 bobițe de tămâie și 3 linguri cu ulei de măsline.

Începând cu ziua a 13-a, se continuă tratamentul în ordine descrescătoare: în ziua a 13-a se iau 11 bobițe de tămâie și 3 linguri de ulei de măsline.

În ziua a 14-a se iau câte 10 bobițe de tămâie și 2 linguri cu ulei de măsline, apoi 9, 8, 7 bobițe, până în ziua a 21-a.

După această cură, se face o pauză de 1 zi, apoi se beau câte 2 căni de ceai de pelin pe zi timp de 3 zile (una dimineața și una seara), plus câte 1 pahar de suc de lămâie proaspăt stors la fiecare masă de prânz.

Atenție! Dacă pietrele sunt foarte mari, există riscul ca acestea să rămână blocate. Din acest motiv, pentru mai multă siguranță, trebuie cerut sfatul medicului.

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


35 comentarii

  1. Multumesc am mare nevoie de aceasta reteta,sper sa fie cu folos!

  2. Eu as intreba un medic inaine de acest tratament.eu am facut un tratament asemanator, si am ajuns de urgenta pe masa de operatie, s-a blocat si nu a mai drenat colecistul.

  3. Dar uleiul esential de tamaie nu poate fi folosit dupa aceasta schema?Pentru ca am inteles ca tamaia(bobul de tamaie) daca ia contact cu dintii poate distruge smaltul dintilorStie cineva sa raspunda?Multumesc!

    • Scrie în articol cum trebuie consumată tămâia pentru a nu afecta smalțul.

    • bunica sotului a folosit capsule goale de antibiotic dar avea doar nisip la fiere,nu si pietre ,si bineinteles fara ulei de masline ca pe vremea aceea ( prin ‘ 60 ) nu stiau si nici nu aveau de unde face rost 🙂

  4. am facut tot ce am auzit,si leacuri babesti si regimuri si ceiuri naturiste absolut tot si pana la urma tot la operatie am ajuns iar acm sunt super ok

  5. O FI BUN DAR RAMAI FARA,,DANTURA!!!!!!!!

  6. tamaia iti dizolva si dintii din gura!!!

  7. L- am încercat eu și s- a declanșat o hemoragie intestinala…

  8. Așa este, din moment ce dizolvă și dinții, e bine să se pună, departe de dinți, să nu ajungă în contact cu ei și un bob mai micuț, spre a nu avea surprize. Un medic, e clar, nu recomandă această metodă.

  9. Tratamentul cu tamaie se ia la recomandarea lui Taica Popa cu ocazia unor parastase, efect garantat , Tratamentul se continua 6 saptamini dupa inmormintare…..

  10. E foarte adevarat eu am scapat de doua pietre mari la rinichi 52 si 54 mm cu tamaie trebuie luata cu o cápsula de antibiotic sa nu distruga dintii asta a fost acum 10 ani iar acum 2 ani am facut o ecografie si mi a zis ca am o pitricica de 15 mm nu ma deranjaza dar as dori sa scap si de ea dar nu am tamaie pura. Incercati nu aveti nimic de pierdut doar pietrele.Sanatate multa va doresc

    • d-na Marieta sunteti sigura ca da rezultate daca iau in fiecare dimineata pe stomacul gol aceasta tamiie miraculoasa?multumesc

    • Tanti Marieta stii ce scrii? 52 si 54mm inseamna 5,2 si 5,4 cm, cu asa pietre rinichii erau blocati total, dar cumult inainte de a ajunge la asa dimensiune! Poate 5,2 si 5,4 mm, asta e posibil.

  11. Iar la sfarsit un bob de tamaie in cadelnita si ulei in candela… hahaha

  12. Tratament ridichi negre date pe razatoare su putin iaurt. Mama mea asa lea eliminat

  13. tamaia sigur dizolva pietrele ,excesul insa ataca si alte sisteme!

  14. Mi-ar fi teama sa fac incercari cu tamaie.

  15. E vorba de tămâia albă grecească. Nu cred că e nevoie să mai fie combinată cu altceva, e suficient de acidă. Cât un bob de mazăre e suficient zilnic, dar e indicat un echograf, şi medicul decide.

  16. Unde gasesti Tamaie.Nu vb de cea de la Biserica

  17. Trebuie smirna curata nu tamiie . 3 zile cite 3 bobite zdrobite si o jum. Limgurita de sare de Epson e sulfat de Mg. Si rugaciune . Paraclidul maicii Domnului si iasa pietrele fara rugacoune nu va iesi nimic . Doamne ajuta !!!

  18. Dinu Aurica

    Bună ziua, în cazul în care vezica biliară nu evaluează lichid și apar stările de greață, stări de vomă fără finalizare, dureri groaznice de cap ce se poate face ??? Mulțumesc, o zi minunată.

  19. Se ia tămâie indiana,Boswellia de pe amazon

  20. Domnul Valeriu Popa recomanda un altfel de tratament. Tot a doua zi se iau 3 bobite mai mici decat boabele de mazăre, dimineata. Nu ai voie să mănânci carne cand faci tratamentul asta.

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.