Pastă de sardine cu avocado, roșii și castraveți
O masă rapidă, sănătoasă și satisfăcătoare puteți obține amestecând rapid un avocado cu o conservă de sardine și câteva legume.
Rețeta este pe cât de simplă și rapidă, pe atât de reușită. Pasta de sardine cu avocado se poate servi la micul-dejun sau la cină.
Este o mâncare hrănitoare, care furnizează o varietate de nutrienți, proteine, grăsimi, fibre, vitamine și minerale.
Cuprins
Rețete similare
Pe site-ul nostru puteți găsi și alte rețete asemănătoare, pe care vă recomand să le încercați:
Paste din porumb cu hering în sos de roșii
Fasole verde cu ton – rețetă pentru slăbit, diabet, keto
Pește cu sos de roșii și portocale
Drob suculent cu pește – rețetă dietetică, fără făină, fără gluten
Pastă de sardine cu avocado, roșii și castraveți - rețetă
Ingrediente
- 1 conservă de sardine în sos tomat
- 1 avocado
- 1 roșie mică
- 1 castravete mic
- 3-4 fire de pătrunjel verde
Mod preparare rețetă
- Avocado se taie în două, se scoate pulpa și se pune într-un bol. Se pasează cu furculița. Puteți să-l faci pastă fină, sau să mai lăsați și bucăți mari, după preferință. Eu l-am pasat bine.
- Desfaceți conserva de sardine și turnați conținutul peste avocado.
- Adăugați legumele tăiate cubulețe și pătrunjelul tocat mărunt.
- Puneți stoarce și puțin suc de lămâie în salată. Amestecați bine și gustați dacă mai este nevoie de sare sau piper.