Pastă de sardine cu avocado, roșii și castraveți

O masă rapidă, sănătoasă și satisfăcătoare puteți obține amestecând rapid un avocado cu o conservă de sardine și câteva legume.

Rețeta este pe cât de simplă și rapidă, pe atât de reușită. Pasta de sardine cu avocado se poate servi la micul-dejun sau la cină.

Pastă de sardine cu avocado, roșii și castraveți

Pastă de sardine cu avocado, roșii și castraveți

Este o mâncare hrănitoare, care furnizează o varietate de nutrienți, proteine, grăsimi, fibre, vitamine și minerale.

Rețete similare

Pe site-ul nostru puteți găsi și alte rețete asemănătoare, pe care vă recomand să le încercați:

Paste din porumb cu hering în sos de roșii
Fasole verde cu ton – rețetă pentru slăbit, diabet, keto
Pește cu sos de roșii și portocale
Drob suculent cu pește – rețetă dietetică, fără făină, fără gluten

Pasta din sardine si avocado si rosii

Pasta din sardine si avocado si rosii

Pastă de sardine cu avocado si rosii

Pastă de sardine cu avocado si rosii

Pastă de sardine cu avocado si rosii

Pastă de sardine cu avocado si rosii

Pasta de sardine si avocado si rosii

Pasta de sardine si avocado si rosii

Pasta de sardine pe dovlecei

Pasta de sardine pe dovlecei

Pastă de sardine cu avocado, roșii și castraveți - rețetă

Ingrediente
  

  • 1 conservă de sardine în sos tomat
  • 1 avocado
  • 1 roșie mică
  • 1 castravete mic
  • 3-4 fire de pătrunjel verde

Mod preparare rețetă
 

  • Avocado se taie în două, se scoate pulpa și se pune într-un bol. Se pasează cu furculița. Puteți să-l faci pastă fină, sau să mai lăsați și bucăți mari, după preferință. Eu l-am pasat bine.
  • Desfaceți conserva de sardine și turnați conținutul peste avocado.
  • Adăugați legumele tăiate cubulețe și pătrunjelul tocat mărunt.
  • Puneți stoarce și puțin suc de lămâie în salată. Amestecați bine și gustați dacă mai este nevoie de sare sau piper.

Notă

Pasta de sardine și avocado se poate servi pe pâine sau crackers, sub formă de tartine. Eu am folosit dovlecei în loc de pâine (tăiați în batoane și scobiți în interior).
Acest preparat se poate folosi și la umplerea lipiilor. 
Pentru a obține o textură mai crocantă și un gust mai bogat, se pot adăuga ceapă și usturoi în pasta de sardine. 
Dacă nu vă plac sardinele în sos de roșii, puteți folosi sardine în ulei (dar scurgeți uleiul). Pasta nu are nevoie de adaos de ulei, deoarece sardinele sunt suficient de grase, la fel și avocado. 

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.