Cura de slăbit cu usturoi, care îți schimbă metabolismul – începe imediat!

O cititoare a revistei „Formula As” a împărtășit recent o rețetă de slăbit, simplă dar neașteptat de eficace.

Mi s-a părut inedită și totodată foarte ușor de pus în practică. Nu necesită o schimbare radicală a dietei sau ceva de genul acesta.

Dieta de slabit cu usturoi

Dieta de slabit cu usturoi: Freepik.com

Trebuie doar să faci un preparat cu usturoi și să-l consumi cu sfințenie zilnic. Acesta va produce modificări benefice la nivelul metabolismului, ajutând la pierderea în greutate.

Cum să slăbești fără un regim restrictiv

Majoritatea doamnelor își doresc să arate mai tinere și mai frumoase. Aspectul tânăr este strâns legat de greutatea corporală. Cu cât mai zvelt ești, cu atât mai tânăr arăți.  

Femeile care au depășit 40 de ani nu prea mai sunt dispuse să își schimbe stilul de viață și alimentația. Este foarte greu să renunțe la mâncărurile care le plac și de aceea nu se încumetă să înceapă o cură de slăbire drastică.

Rețeta pe care ne-o propune Dorina din București, o cititoare tânără a revistei „Formula As” nu se bazează pe crearea unui deficit caloric sau pe restricții alimentare.

Dimpotrivă, este un preparat care trebuie inclus în dieta obișnuită. Efectele sale miraculoase nu vor întârzia să apară.

„E foarte simplă și nu impune un regim alimentar special. Ea se bazează pe schimbarea metabolismului”.

Fiind nemulțumită de surplusul ponderal pe care îl avea, Dorina a testat mai multe diete de slăbit. Reușea să piardă în greutate, însă în scurt timp punea kilogramele la loc.

Cura de slăbit cu usturoi

Colegele sale i-au spus despre o rețetă de slăbit cu usturoi. Eficiența dietei a văzut-o cu ochii săi, căci fetele care o urmau slăbeau realmente. Acest lucru a convins-o să încerce și ea.

Ingrediente

  • 8 căței de usturoi
  • 250 ml de miere
  • 500 ml de oțet de mere

Metodă

Decojiți cățeii de usturoi și zdrobiți-i mărunt. Este important ca ingredientele să fie manevrate cu ustensile din lemn, ceramică sau plastic, iar nu metal.

Așadar, folosiți un cuțit ceramic, un tocător de lemn sau de plastic, iar pentru zdrobit un pistil din ceramică sau un ciocanul de șnițele, din lemn.

Usturoiul zdrobit se pune într-un borcan de 800 de grame. Se adaugă oțetul și mierea de albine. Se amestecă totul foarte bine, cu o lingură din lemn cu coada lungă.

Masa obținută trebuie să stea la macerat 3 zile. Puneți borcanul într-un loc răcoros din casă. Va trebuie să amestecați conținutul de 2-3 ori pe zi, tot cu lingura de lemn.

După ce au trecut cele 3 zile, puteți începe cura.

Mod de administrare

Se iau câte 2 linguri de macerat pe zi – una dimineața și una seara.

Cantitatea de macerat ajunge pentru circa 30 de zile. Înainte cu 3 zile să terminați preparatul, faceți din nou maceratul și continuați administrarea. Rezultatele apar după o lună de dietă.

Efectele dietei cu usturoi

Maceratul de usturoi cu miere și oțet accelerează metabolismul și digestia. Va crește numărul de scaune zilnice.

În combinație cu mierea, usturoiul și oțetul nu afectează mucoasa gastrică. Dar dacă aveți probleme grave cu stomacul, nu încercați această cură.

Articole similare

Pe site-ul nostru puteți găsi și alte articole utile pe această temă:

Beți apă de usturoi ca să preveniți un accident vascular cerebral sau atac de cord
Usturoiul – un detoxifiant puternic al ficatului
Cocktail pentru slăbit, pe bază de ghimbir și oțet

Sursă articol: Dorina C. Formula As, Rețetă cu miere, usturoi și oțet: https://www.formula-as.ro/2024/03/12/reteta-cu-miere-usturoi-si-otet/

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.