Băutură miraculoasă din SEMINȚE de IN pentru slăbit și sănătate

Această băutură pe bază de semințe de in are beneficii multiple pentru sănătate: ajută la eliminarea toxinelor, la îmbunătățirea digestiei, la topirea celulitei și la tratarea ulcerului și gastritei. În plus, ajută la menținerea unei greutăți corporale optime, și la curățarea pielii.

Semințe de In

Semințe de In

Semințele de in au fost catalogate drept super-alimente, datorită bogăției de substanțe nutritive: antioxidanți, Vitaminele B1, B2, C și E, fitosteroli, calciu, seleniu, cupru, zinc, fier, magneziu, fosfor și potasiu, caroten, acizi grași esențiali și fibre, care contribuie la reglarea tranzitului intestinal. Acestea ajută în mod special la eliminarea toxinelor din corp și normalizarea metabolismului, reducerea nivelului de zahăr din sânge și reglarea apetitului.

Băutură din semințe de in:  rețetă

Ingrediente

• 3 linguri de semințe de in
• 1 litru de apă

Preparare

Această băutură trebuie preparată cu o zi înainte. Puneți semințele de in la infuzat în apa clocotită, și lăsați-le să stea peste noapte. Cel mai bine este să folosiți un termos. Dacă nu aveți unul, folosiți un vas cu capac. Dimineață veți găsi un amestec gros, gelatinos.

Administrare

Consumați câte 150 ml, de 3-4 ori pe zi, cu 30 de minute înainte de mese. Acest tratament se poate face 10 zile, și se poate relua după o pauză de 10 zile, de 3-5 ori. Puteți bea acest amestec la micul-dejun sau la cină, și pentru un gust mai plăcut, adăugați miere.

Efecte

Aceste semințe vindecătoare absorb toxinele din alimente, curăță intestinele și aprovizionează totodată organismul cu lecitină, care stimulează metabolismului grăsimilor și ajută la slăbit.

Acizii grași Omega-3 din semințele de in sunt cei care activează glandele sudoripare și ajută la topirea excesului de grăsime din corp.

Mai mult decât că ajută la eliminarea kilogramelor în plus, semințele de in sunt excelente pentru menținerea greutății corporale dorite. Medicii nutriționiști le recomandă celor care suferă de gastrită, ulcer gastric, constipație cronică și hemoroizi. Sunt de asemenea utile în tratamentul cistitelor și pielonefritelor.

Contraindicații

Acest tratament nu este recomandat persoanelor care suferă de boli grave de ficat. Trebuie de asemenea reținut că semințele de in ajută la extragerea nisipului și pietrelor din rinichi.

18 comentarii

  1. Multumesc mult de tot…!!

  2. Da’ pentru ingrasat n-aveti nimic?

  3. De fapt cum se ia : de 3 ori /zi sau la mic dejun ?

  4. Da câte droguri are Inul nu se întreaba nimeni , sau drogul are efectul

  5. Mai oameni buni,e ok….totul pt. slabit,dar ceva sfaturi pt. ingrasat citeva kg nu aveti?!Sa nu credeti ca toata lumea vrea sa slabeasca,eu de ex. doresc citeva kg in plus,dar nu le pot recupera nici cu slusbe….aveti vreo reteta sau vreo idee pt. asa ceva,ca internetul e plin de idei doar pt. slabit si cu restul care nu au nevoie sau nu vor sa slabeasca,ce se intimpla…..?!

    • Sa te odihnesti bine,sa uiti de stres si sa te alimentezi cu tot ce doresti,indeosebi dulce(dupa ora 6 seara) dar de fapt si la ingrasat si la slabit este dorinta omului.Succese.

    • PENTRU MICHAELA CREATA.Solutia cea mai buna pentru a pune kg in plus ,este servirea meselor regulat. Acest lucru l-am testat pe corpul meu.

  6. Interesant! Cred ca trebuie sa se consume cel putin 2 litri de apa + semintele sa fie sparte.

  7. Voiam sa intreb cum se numeste „in ” in limba engleza? Mersi

  8. Orice minune tine doar trei zile.

  9. Michaela Creata crede-ma ca de ceva timp fac o cura(inventata de mine),seminte de in cu fructe goji si iaurt, si am luat 3 kg in greutate:)))e drept ca am observat si alte aspecte dar….la mine a functiunat pe invers:)))

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.