Vindecare de patima beției prin mijlocirea Maicii Domnului – Potirul Nesecat

Alcoolismul este o patimă devastatoare. Atât pentru alcoolic, cât și pentru cei din jur.

Cei care au în familie o persoană dependentă de alcool trebuie să știe că există „Acatistul Maicii Domnului Potirul nesecat” care ajută în astfel de cazuri.

Vindecare de patima betiei prin mijlocirea Maicii Domnului - Potirul Nesecat

Icoana Maicii Domnului Potirul Nesecat: Calea spre Mântuire

Această rugăciune pentru izbăvirea de patima beției a dat roade în multe situații.

În rândurile de mai jos vrem să vă relatăm o astfel de minune, care confirmă că rugăciunile pentru izvăbire de patima beției funcționează.

Dorința de a bea la alcooliști este atât de puternică încât nimic nu pare să îi poată opri. Cel dependent are voința slăbită și nu se poate izbăvi singur de acest viciu.

Are nevoie de ajutorul familiei. Soția este de multe ori cea care mijlocește pentru soțul alcoolic, cu nădejdea că Dumnezeu îl va salva.

Citește și – Rugăciune pentru vindecarea celor stăpâniți de patima beției

Acatistul Maicii Domnului Potirul Nesecat poate să vindece multe patimii și vicii, inclusiv alcoolismul.

Nikolai este un bărbat din Rusia care a primit vindecare de patima beției prin rugăciunile fierbinți ale soției sale către Maica Domnului.

Nikolai lucra în construcții. Era prin anul 1994. Obișnuindu-se să consume zilnic băuturi alcoolice, a căzut în patima alcoolului. Într-o zi de salariu, a băut zdravăn cu colegii de muncă și a adormit pe schelă.

Două minuni s-au petrecut cu el. Deși era iarnă și ger afară, nu a înghețat. Și cu toate că picase într-un somn greu, nu a căzut de pe schelă.

Nu doar că nu a murit în acele condiții primejdioase, ci a fost salvat de Maica Domnului.

Bărbatul povestește vedenia pe care a avut-o:

„Deodată am simțit că cineva mă atinge peste umăr. Deșteptându-mă, am văzut o femeie înaltă, frumoasă, în haine albe, strălucitoare, purtând o pelerină care îi acoperea capul. Aceasta mi-a spus: „Du-te repede acasă, căci te așteaptă soția, care acum se roagă!”

Era ora trei dimineața. Când a vrut să o întrebe cine este și cum a ajuns pe șantier, femeie fiind, nu a mai văzut-o.

Întorcându-se acasă, i-a povestit soției tot ce i s-a întâmplat.

Deloc întâmplător este faptul că femeia mergea des la biserică și se ruga Preasfintei Născătoare de Dumnezeu înaintea icoanei „Potirul Nesecat”.

Nikolai era botezat în credința ortodoxă, însă nu avea tangență nici cu credința, nici cu Biserica.

La scurt timp după acea vedenie, bărbatul a mers împreună cu soția la Mănăstirea Vâsoțki. Acolo a avut parte o revedere a „femeii” care i se arătase pe schelă.

Era chiar Maica Domnului, în icoana „Potirul nesecat”.

A recunoscut-o imediat.

„Nu mi-a venit să cred ochilor și de atunci am înțeles că Maica Domnului e cea care m-a salvat”.

În ciuda acestei mici treziri la credință, Nikolai nu a renunțat definitiv la băut.

A continuat să consume băuturi, însă fără să știe soția. Viciul s-a înrăutățit.

Soția lui a început să îl ia mai des la mănăstire și la biserică.

Nikolai a început să se spovedească și să primească Sfânta Împărtășanie. A început să se adape din potirul nesecat al Mântuitorului, din Trupul și Sângele lui Hristos care se dă spre iertarea păcatelor și viața de veci.

„Am stat la rugăciunile făcute înaintea icoanei Maicii Domnului „Potirul nesecat”. Cu timpul, am simțit că nu mai am nicio atracție față de acloolc. Astfel că am renunțat să mai beau”.

Aceasta este o izbăvire minunată din patima beției.

Strădania lui Nikolai de a se lăsa de alcool a fost completată de sprijinul și rugăciunile soției, și apoi desăvârșită de harul lui Dumnezeu.

„Sunt recunoscător nespus Maicii Domnului și Mântuitorului nostru Iisus Hristos pentru salvarea mea”, scria Nikolai în anul 2002 în cartea „Minunile Icoanei Maicii Domnului „Potirul Nesecat”, publicată la Editura Sophia.

Și voi puteți citi Acatistul Potirul Nesecat pentru cei dragi care sunt stăpâniți de patima alcoolului.

Troparul Maicii Domnului Potirul Nesecat

„Veniți dreptslăvitorilor creștini, la dumnezeiescul și minunatul chip al Preasfintei Născătoare de Dumnezeu, care satură inimile celor credincioși din Potirul Nesecat al milostivirii sale și arată minuni poporului celui binecinstitor. Acestea văzând și auzind, cu duhul prăznuind, cu căldură să-i strigăm: „Stăpână prea milostivă, tămăduiește neputințele și patimile noastre, rugând pe Fiul tău, Hristos Dumnezeul nostru, să mântuiască sufletele noastre”.

Citește și – Rugăciunea celui stăpânit de patima beției

Sursă articol: Doxologia, Rugăciunile soției i-au adus izbăvire din patima beției: https://doxologia.ro/minuni-vindecari-vedenii/tamaduire-de-patima-betiei

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.