Unguent de GĂLBENELE, PROPOLIS și MUGURI DE PLOP – o minune în casă

Atunci când suntem atinși de diferite probleme ale pielii, putem apela cu încredere la ajutorul alifiilor din plante. Acestea aduc de multe ori o vindecare rapidă și completă. Produsul pe care vi-l prezentăm în acest articol merită avut în casă, întrucât are acțiuni și utilizări terapeutice multiple.

Unguent de GĂLBENELE, PROPOLIS și MUGURI DE PLOP

Unguent de GĂLBENELE, PROPOLIS și MUGURI DE PLOP

Acest unguent minunat este unul din cele mai populare și puternice de pe piață. Combină trei ingrediente cu proprietăți medicinale puternice.

La fel ca propolisul, gălbenelele sunt considerate un panaceu. Ajută la vindecarea unei sumedenii de boli interne și afecțiuni externe. Mai multe informații despre proprietățile și utilizările gălbenelelor puteți găsi în acest articol.

Rășina din muguri de plop se mai numește “propolisul vegetal”. Unguentele pe bază de muguri de plop au efecte anti-inflamatoare, analgezice antiseptice și cicatrizante, și sunt folosite ca adjuvant în tratamentul arsurilor, eczemelor, plăgilor, hemoroizilor, fisurilor anale, foliculitelor, candidozei, vaginitei și dermatomicozelor.

Indicații terapeutice

Crema de gălbenele, propolis și muguri de plop are o acțiune calmantă, emolientă, cicatrizantă, regenerativă, tonică, anestezică, antibiotică, antimicotică, bactericidă și antiseptică. Toate aceste efecte ajută în următoarele afecțiuni:

– Nevralgii
– Crampe musculare
– Arsuri
– Dermatoze
– Dermatomicoze
– Eczeme
– Plăgi
– Degerături
– Hemoroizi
– Fisuri anale
– Varice, ulcer varicos
– Candidoză
– Ten uscat, normal și acneic
– Radiații

Alifia de gălbenele, propolis și muguri de plop se poate procura direct de la magazinele naturiste, la un preț extrem de accesibil. O cutie de 20 de grame costă în jur de 3-4 lei.

Crema se aplică local, masând gentil pielea afectată.

Citeşte mai multe despre:

3 comentarii

  1. Da si unde se gaseste ?

  2. Din flori de gălbănele poți face mai multe creme și e foarte bună

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.