Un trio natural care ajută la curățarea ficatului – rețetă delicioasă, 100% naturală

Florentina Opris a publicat recent o rețetă simplă care poate ajuta ficatul să funcționeze mai bine. O consideră un mic secret pentru detoxifiere.

Pe lângă beneficiile sale, acest amestec de ingrediente naturale este și delicios.

Pastă pentru ficat

Pastă pentru ficat

Pe lângă gălbenuș, miere și scorțișoară puteți adăuga și polen crud. Acest super-aliment are nenumărate beneficii, acționând la nivel celular prin efectele sale nutritive, tonice și energizante.

Cumpără polen crud la ofertă

Polen Crud Poliflor Ecologic Oferta

Polen Crud Poliflor Ecologic Oferta

Leac pentru ficat – rețetă

Ingrediente

• 1 gălbenuș crud
• 1 linguriță de miere
• 1 linguriță de polen crud (vi-l recomand pe acesta la ofertă)
• ½ linguriță de scorțișoară

Mod de preparare

Separă albușul de gălbenuș. Pune gălbenușul într-un bol. Adaugă mierea și amestecă bine cu o lingură de lemn. Incorporează pudra de scorțișoară și omogenizează.

 

Cumpără scorțișoară autentică Ceylon

Scortisoara Ceylon Pulbere Ecologica

Scortisoara Ceylon Pulbere Ecologica

Consumă acest amestec cu regularitate (de 3-4 ori pe săptămână) și vei simți beneficiile!

Note

Gălbenușul pe care îl folosiți trebuie să fie proaspăt și din surse de încredere. Oul trebuie să provină de la găini crescute în condiții cât mai naturale.

Nu consumați acest amestec dacă aveți alergie la ouă sau produsele apicole. Consultați medicul dacă suferiți de boli hepatice grave.

Beneficii

Florentina spune că această cremă dulce susține detoxifierea ficatului și dă corpului mai multă energie. Gălbenușul este o sursă naturală de colină, un nutrient care stimulează secrețiile biliare. Colina favorizează practic eliminarea toxinelor și îmbunătățirea funcției celulei hepatice.

Gălbenușul conține de asemenea lecitină, o altă substanță care ajută la metabolizarea grăsimilor și susține funcția ficatului prin faptul că previne infiltrarea acestuia cu grăsimi. Lecitina previne boala ficatului gras și contribuie la regenerarea celulelor hepatice.

Scorțișoara este un antiinflamator și antioxidant puternic, care oferă beneficii hepatoprotectoare și nu numai. Ajută la scăderea zahărului din sânge și combate insulinorezistența.

Mierea este un alt protector hepatic natural, înzestrată cu efecte antimicrobiene. Conține enzime naturale care stimulează digestia și eliminarea toxinelor. Prin aceste mecanisme, ușurează activitatea ficatului.

Polenul este considerat un super-aliment, un protector celular natural și regenerant.

VEZI ȘI – Plante care sprijină detoxifierea, sănătatea ficatului și a tractului digestiv

Sursă: Florentina Opris

Citeşte mai multe despre:

    Adaugă comentariu

    Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.