Plante care nu fac niciodată cancer și care ajută la tratarea cancerului la om

Întotdeauna avem ceva de învățat de la natură. Tot ce vedem în natură poartă amprenta și energia de viață a Atotputernicului nostru Creator.

Dacă privim la compoziția plantelor, vom vedea că unele din ele au capacitatea să reziste chiar și în condiții nefavorabile vieții. Mecanismele de apărare cu care sunt înzestrate nu funcționează doar în cazul lor, ci și asupra organismului uman.

Plante care nu fac niciodata cancer si care ajuta la tratarea cancerului la om

Plante care nu fac niciodata cancer si care ajuta la tratarea cancerului la om

Biologul Eugen Giurgiu face referire la acest lucru atunci când vorbește despre tratarea cancerului uman cu ajutorul plantelor medicinale.

Citește și – Chimenul negru sporește capacitatea celulelor imunitare de a combate infecțiile și cancerul

Dacă vrei să găsești leacuri pentru cancer, trebuie să cauți acele plante care nu se îmbolnăvesc niciodată de această boală. Dr. Giurgiu le-a găsit în scrierile academicianului C. I. Parhon. La fel ca și organismul uman, speciile vegetale pot dezvolta celule maligne și tumori.

Șapte plante care nu fac niciodată cancer

Dr. Parhon a descoperit că există șapte plante în natură care nu numai că nu fac niciodată cancer, ci chiar ajută la tratarea cancerului la om. Iată care sunt:

→ semințele de anason
→ busuiocul
→ chimenul
→ lavanda
→ menta
→ frunzele și cojile de nuci
→ valeriana

Ceai pentru combaterea cancerului

Savantul Parhon a creat un ceai din aceste plante, pe care îl recomanda în tratarea cancerului. Plantele se amestecă în cantități egale și se păstrează într-un borcan de sticlă.

Se administrează câte 2-3 căni de ceai pe zi, pe o perioadă lungă de timp. Biologul Eugen Giurgiu a folosit el însuși această formulă de ceai pentru tratarea mamei sale.

„I-am dat acest preparat mamei mele, precum și alte leacuri pe care le-am descoperit pe parcurs, și așa a reușit să scape cu viață”.

Ce anume face ca aceste specii de plante să aibă o rezistență atât de bună la cancer? Este vorba despre anumite substanțe active care inhibă apariția anomaliilor celulare. Aceste substanțe sunt în mare parte antioxidanți.

Dr. Giurgiu spune că sunt de fapt câteva zeci de plante cu proprietăți anticancerigene care pot fi folosite în combaterea bolilor canceroase.

Mult mai eficientă și rapidă este acțiunea tincturilor. Din plantele enumerate mai sus se poate realiza o tinctură. Extracția compușilor activi din plante se realizează mai bine cu ajutorul alcoolului.

După ce stau 2 săptămâni la macerat, plantele se îndepărtează iar alcoolul strecurat se păstrează în sticle închise la culoare. În cana cu ceai se poate adăuga și câte 1 linguriță de tinctură.

Citește și – Cancerul se tratează greu dar se previne ușor – Dr. Pavel Chirilă

Nu există un tratament-minune pentru cancer. Însă această boală poate fi încetinită, îmblânzită și ținută sub control cu ajutorul plantelor, a unei alimentației corecte și a unui stil de viață sănătos.

Sursă articol: Ilie Tudor, Un maestru al plantelor medicinale: Eugen Giurgiu, Formula As: http://arhiva.formula-as.ro/2006/706/forma-maxima-19/un-maestru-al-plantelor-medicinale-eugen-giurgiu-6772

Citeşte mai multe despre:

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.