Scapă de RIDURI în 7 zile cu această cremă de față simplă (rețetă)

Ridurile nu pot fi prevenite, ci doar întârziate, sau estompate. Fumatul, consumul excesiv de alcool, expunerea prelungită la soare, bronzul artificial, încordarea ochilor și a feței pot accelera apariția ridurilor.

Cremă de Față Anti-Rid Rețetă

Cremă de Față Anti-Rid Rețetă

Cuprins

Cremă de față anti-rid:  rețetă

Această cremă de față este mai curând o mască, preparată din 4 ingrediente naturale, unele din ele deja le avem în casă. Este foarte bună pentru întinderea liniilor de expresie și diminuarea ridurilor.

Ingrediente

• 1 ou întreg
• 2 linguri de ulei de migdale (avocado, măsline sau de cocos)
• ½ lingură de miere
• 2 lingurițe de vaselină medicinală

Preparare

Se pune vaselina la topit pe baie de aburi, la foc mic. După câteva minute, când vaselina s-a topit complet, se ia de pe foc și se adaugă restul ingredientelor. Se amestecă încet, până când se obține o pastă fină. Aceasta se păstrează într-o cutiuță, la frigider. Se aplică pe zonele cu riduri ale feței, sau pe toată fața, întrucât hrănește foarte bine pielea. Este potrivită pentru toate tipurile de ten. Rezultate vizibile se obțin după o săptămână de utilizare.

Efecte

Vaselina este considerată un miracol cosmetic, care hrănește, hidratează, catifelează și vindecă pielea uscată sau afectată. Este inclusă în foarte multe unguente și alifii, dar poate fi folosită și ca atare. Toată lumea ar trebui să aibă vaselină în casă. Este atât de emolientă, încât poate vindeca cele mai severe cazuri de uscare și crăpare ale pielii. Este utilă pentru tenul și buzele crăpate, pentru afecțiunile cutanate, tăieturi, și inclusiv pentru sângerările nazale și alergii la polen (se aplică puțină vaselină pe interiorul nărilor).

Femeile pot folosi vaselină mai ales pe timpul iernii, deoarece poate păstra umiditatea pielii mult mai bine decât ale creme din comerț, dar și ca demachiant natural. Avantajul maxim este că vaselina nu se absoarbe în sânge.

Un efect rapid de corectare a ridurilor îl are oul, datorită conținutului mare de proteine care ajută la întinderea pielii. Se poate folosi înainte de un eveniment important. Bateți 2 albușuri de ou și aplicați mixtura pe față. Lăsați să acționeze 30 de minute, apoi clătiți cu apă.

Mierea de albine este cu siguranță cel mai vechi remediu utilizat pentru frumusețea pielii. Este foarte eficientă când vine vorba despre riduri. Este atât de simplu: aplicați miere pe zonele cu riduri și lăsați să acționeze 20-30 de minute, apoi clătiți cu apă.

Uleiurile sunt foarte anti-aging (anti-îmbătrânire), datorită conținutului mare de antioxidanți. Cele mai bune sunt: uleiul de măsline, uleiul de migdale, uleiul de avocado, uleiul de argan, uleiul de cocos, uleiul de geranium sau de semințe de morcovi. Folosite pe termen lung, acestea reduc semnificativ aspectul neplăcut al ridurilor și liniilor de expresie.

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


20 comentarii

  1. dar unde se gaseste vaselina madicinala?

  2. Ma alatur prietenelor de mai sus cu cele 2intrebari. Multumim, in asteptarea raspunsului.

  3. Scrie,un ou intreg….vaselina?din farmacie?

  4. Nu stiu , asa scrie in reteta…incearca, daca vrei, dar sunt si alte solutii
    .

  5. Vaselina se gaseste in farmacii, dar doar in farmaciile in care se mai prepara retete magistrale. Din cate stiu eu in Bucuresti farm Tinos prepara.

  6. nu traiesc de multi ani in tara,in luna august fica mea se duce in concediu in romania,si as vrea sa-mi cumpere vaselina,va rog sa-mi spuneti asa se chiama VASELINA? multumesc

  7. Eu folosesc de mult timp o crema naturala hidratanta de zi cu acid hialuronic si sunt tare multumita de rezultate… singurul produse care mi-a facut bine la riduri,ten si recomand

  8. Ce este vaselina medicinala ,si unde o gasim?

  9. Daca ar fi asa ar muri cremele de fata din magazine.

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.