Rețetă de Frumusețe cu Suc de Aloe Vera, Lămâie și Miere

Frumusețea vine din interior, la propriu. Un organism menținut constant detoxifiat și curat, bine funcțional și puternic va radia într-o piele frumoasă, strălucitoare și curată. Rețeta de suc prezentată mai jos este o băutură vindecătoare pentru piele, datorită proprietăților hidratante și emoliente.

Tratament cu Aloe Vera Pentru Ten

Tratament cu Aloe Vera Pentru Ten

Sucul de Aloe Vera este un adaptogen natural, deoarece se adaptează literalmente la nevoile specifice ale organismului.

Sucul acestei plante conține un mix nutritiv de vitamine, minerale și aminoacizi esențiali. Ajută îndeosebi la menținerea pielii sănătoase și la întârzierea procesului de îmbătrânire. În mod normal, țesuturile pielii se regenerează la 28 de zile.

Lămâile sunt acide în starea lor naturală, dar odată metabolizate de organism, capătă un efect alcalinizant.

Conținutul mineral alcalin mare al acestor alimente se traduce printr-o creștere a alcalinizării celulelor corului, detoxifierea ficatului și curățarea pielii. Mierea este un agent anti-bacterian, anti-fungic și antiseptic.

Rețetă Suc Pentru Ten

Ingrediente:

• 1 lingură de gel de Aloe Vera
• 2 linguri de suc de lămâie
• ½ linguriță de miere Manuka
• 2 căni de apa filtrată

Se folosește un storcător electric pentru extragerea sucului din toate ingredientele. Se amestecă și se bea atunci când simțiți nevoia de o detoxifiere a pielii și recăpătarea strălucirii și frumuseții pierdute. În loc de Aloe Vera se poate folosi un castravete.

Aloe Vera – Planta Frumuseții Pielii 

Pentru o piele strălucitoare, moale și un aspect proaspăt, se poate aplica gel de Aloe Vera direct pe față, după curățarea de dimineață și de seară a tenului.  Comparativ cu alte plante și produse, Aloe Vera ajută rapid la eliminarea petelor și a iritațiilor pielii.

Aloe Vera este bună pentru acnee, prin capacitatea de a îndepărta celulele moarte ale pielii și de a deschide porii pentru a-i debarasa de uleiurile stocate. Gelul de Aloe Vera este eficient și pentru cicatricile rămase în urma acneei.

Aloe Vera ameliorează arsurile pielii de după bărbierit și calmează iritațiile.

Unele femei au încercat această plantă inclusiv pentru îndesirea genelor. O cantitate foarte mică de gel de aloe vera se aplică în acest caz pe gene pe timp de noapte.

Pentru mătreață, se aplică gel de aloe vera pe scalpul umed și se las 15 minute să acționeze înainte de spălarea propriu-zisă pe cap.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.