Biserica abandonată din adâncul munților României care îi fascinează pe străini. Surpriza avută de doi olandezi când au intrat în biserică: „Drapel SUA cu 48 de stele” – Video

O filmare realizata de doi vloggeri olandezi cu o biserica abandonata din muntii Romaniei continua sa ii fascineze pe utilizatorii de YouTube. 

„Am vazut cu Google Earth o constructie abandonata in mijlocul pustietatii si am decis sa vedem ce este acolo”, incepe filmarea celor doi vloggeri.

Astfel, ei au ajuns in Romania si au mers pana in adancul muntilor pentru a vedea de aproape. Astfel, au ajuns la biserica abandonata din Poiana Ruscai, judetul Hunedoara.

„Am gasit o biserica frumoasa, complet uitata si abandonata de zeci de ani . Intrand inauntru am pasit intr-o capsula a timpului, totul fiind pastrat in stare perfecta. Picturi de sute de ani. Am gasit chiar si un drapel american cu 48 de stele”, a relatat vloggerul.

Sunt peste 700 de comentarii la aceasta filmare, cele mai multe venind din partea occidentalilor.

„Stramosii mei sunt din Muntii Carpati din Romania – nu am fost niciodata. Bunicul meu a venit in SUA cand avea 22 de ani, in 1922. Acest videoclip a fost foarte interesant”, a scris un utilizator de YouTube.

Alte comentarii:

Minunata filmare, nu am fost niciodata in Romania, dar bunica mea a calatorit mult acolo si are un grup mare de prieteni, au calatorit sa ne viziteze in Canada si sunt oameni minunati, calzi si prietenosi. Ca un om oarecum religios va multumesc pentru ca ati respectat bisericile si doar ati aratat ce este acolo, precum si pentru ca ati respectat mormintele. Este trist ca multe dintre aceste morminte nu au mai fost vizitate de zeci de ani si ca amintirile celor decedati au fost uitate de mult timp. Fie ca toti acestia sa se odihneasca in pace cu Dumnezeu

Steagul american a fost vechiul steag cu 48 de stele de la sfarsitul anilor ’50 si mai devreme… Imi pot imagina doar tristetea ultimilor oameni care au folosit aceste biserici, probabil stiind ca epoca lor a luat sfarsit…

Sursa:aktual24.ro

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.