PROPOLIS cu CIMBRU – cură pentru întărirea IMUNITĂȚII

Tot mai multe familii apelează la remediile din plante pentru întărirea imunității și tratarea unor afecțiuni comune, mai ales atunci când vine vorba de copii.

Datorită acestei deschideri a consumatorilor spre remediile naturale lipsite de efecte secundare grave, au apărut tot mai multe produse de acest gen, cele mai căutate fiind produsele apicole.

Apiimunoprotect – Apiphen

 

Cei de la Apiphen (Phenalex) au conceput o întreagă gamă de produse românești pentru copii, pe bază de ingrediente apicole și plante: extract apos din propolis, extracte de salvie, pătlagină, nalbă-mare, mușețel, cătină, măceșe, salcie sau cimbru.

Propolisul conține numeroși compuși bioactivi care produc o stimulare benefică a sistemului imunitar și măresc capacitatea naturală de apărare a organismului împotriva patogenilor agresivi.

Fitoterapeutul Constantin Milică spune că, spre deosebire de antibioticele sintetice, propolisul are o capacitate antimicrobiană stabilă, care nu se modifică în momentul în care intră în contact cu patogenii. Bacteriile nu pot dezvolta rezistență la propolis.

Propolis și cimbru pentru imunitate

Un produs realizat special pentru întărirea imunității copiilor este Apiimunoprotect de la Apiphen. Acesta conține extract de propolis brut 30% (Propolis esență) și extract de cimbru de cultură. Cele două ingrediente acționează în sinergie, având acțiune imunostimulatoare, antibacteriană și antivirală.

Propolisul este util într-o gamă variată de afecțiuni și simptome:

• afecțiuni respiratorii – laringită, faringo-amigdalită, sinuzită, otită sclerozantă hipoacuzivă, rinită, ozenă, bronșită acută, astm infecțios, abces pulmonar
• afecțiuni orale – gingivită cu puroi, stomatită, abces paradontal, paradontoză incipientă, dureri de dinți
• boli cardiovasculare – hipertensiune arterială, ateroscleroză, cardiopatie ischemică, angină pectorală cu aritmii, insuficiență cardiacă
• afecțiuni digestive – dureri de stomac, ulcer gastric și duodenal, gastrită hiperacidă, enterită, colită, boli virotice ale stomacului
colecistită cronică
hepatite, ciroze

Cimbrul conține ulei volatil bogat în compuși fenolici și taninuri, care pot contracara infecțiile cu bacterii, fungi, virusuri sau paraziți.

Produsul conține miere și este cât se poate de natural. Nu are zahăr sau alți îndulcitori sintetici, alcool sau conservați.

Mod de administrare

Se recomandă agitarea recipientului înainte de fiecare utilizare. Doza se calculează în funcție de greutatea corporală: câte 3 picături/kg corp, de 1-3 ori pe zi. Produsul se administrează după masă. Nu depășiți doza indicată zilnic.

Apiimunoprotect nu este recomandat persoanelor care se știu cu alergie la produsele apicole.

Produsul se găsește în farmacii sau la magazinele naturiste. Sau se poate comanda online.

Sursă: Prof. univ. dr. Constantin Milică, Propolisul, cel mai puternic antibiotic natural, Ziarul Lumina: http://ziarullumina.ro/propolisul-cel-mai-puternic-antibiotic-natural-119242.html

Citeşte mai multe despre:

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.