PROPOLIS esență – un produs românesc inovativ, premiat de străini

Propolisul este unul din cele mai puternice remedii naturiste pe care le avem la îndemână pentru prevenirea bolilor, întărirea organismului și chiar tratarea unor afecțiuni severe.

Cel mai des îl folosim sub formă de tinctură, deoarece este considerat modul ideal de administrare pentru o eficiență maximă.

Propolis esenta

De câțiva ani a apărut pe piața din România un produs inovativ, pe bază de propolis, o noutate nu doar în țară, ci la nivel mondial, obținut prin dizolvare în apă.

Se numește „Propolis esență” și este invenția unei cercetătoare din România, pe nume Simona Bișboacă. Acest produs a apărut după zeci de ani de cercetare universitară și pe cont propriu. Autoarea a primit două medalii de argint și un premiu special pentru acest brevet.

_________________________

Propolis esență este un supliment alimentar extrem de prețios, care poate fi folosit de toate categoriile de persoane, de la copii la vârstnici și cei care au interdicție la alcool: persoane cu probleme hepatice, șoferi, persoane alergice la alcool.

A fost de la început un produs gândit special pentru copii, datorită faptului că principala sa acțiune este de creștere a imunității.

Esența de propolis este obținută „la rece”, și păstrează nealterate principiile active ale ingredientului principal. Conține apă și extract de propolis 30%. Dat fiind că este o soluție apoasă și nu alcoolică, este mai bine asimilat de corp.

Totodată, poate fi utilizat și extern fără probleme, întrucât nu irită pielea și mucoasele.

_________________________

Propolis esență ajută în mod deosebit la tratarea afecțiunilor care țin de aparatul respirator superior sau inferior. Are proprietăți antibiotice, antibacteriene, antimicrobiene, antifungice, analgezice, antioxidante, imunostimulatoare, antiinflamatoare, cicatrizante.

Uz intern:

– roșu în gât
– bronșită
– pneumonie
– afecțiuni cardiovasculare
– afecțiuni hepatice
– afecțiuni gastro-duodenale

Uz extern:

– răni, julituri
– tăieturi, leziuni ale pielii
– arsuri
– iritații, iritații de scutec
– înțepături de insecte
– acnee
– micoze
– conjunctivită, belfarită
– expunerea ochilor la sudură
– afte bucale
– herpes

_______________________

Moduri de utilizare

Pentru tratarea problemelor respiratorii se poate pune în nebulizatoare (pentru aerosoli) în soluție salină, în proporție de 1:1.

Doza recomandată pentru stimularea imunității este de 1-3 picături pentru fiecare kg corp pe zi. Se fac cure de câte 3-4 săptămâni.

Pentru tratarea unor afecțiuni, doza este de 3 picături/kg corp, de 2 ori pe zi.

Se poate folosi extern în nas și urechi. În afecțiunile oculare se picură pe pleoape, nu direct în ochi, după care pielea se masează ușor pentru absorbție.

[wcepe_products ids=’6724,6726,7140,7142′ button=’Cumpără aici’]

_______________________

Precauții și atenționări

Dacă nu ați mai folosit produse apicole, este recomandat să faceți un test de alergie punând 1 picătură de esență pe interiorul antebrațului. Dacă în 24 de ore nu apar reacții adverse, puteți folosi produsul. Acest test este recomandat mai ales copiilor mici.

Este bine ca esența de propolis să se administreze seara, înainte de culcare, și să nu se mai consume nimic după aceea.

Dat fiind că este o soluție apoasă, poate fi administrat ca atare, dar se poate amesteca și cu suc de fructe, ceai sau miere.

Propolis esență poate fi comandat online

 

_______________________

Alte produse românești premiate

Autoarea mai are câteva produse românești 100% naturale, tot invenții proprii: Antioxivita (pentru care a obținut medalia de aur) – un extract de sâmburi și pielițe de struguri, foarte bogat în antioxidanți, și Fructonata – o marmeladă din fructe proaspete, obținut „la rece”, fără preparare termică, fără pasteurizare, fără zahăr, conservanți sau aditivi. 

_______________________

Citeşte mai multe despre:

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.