PROPOLICIUM – produsele cu PROPOLIS și PLANTE care tratează toate afecțiunile ginecologice și uro-genitale

Propolicium este numele unei terapii naturiste care folosește propolisul ca ingredient principal pentru tratarea afecțiunilor uro-genitale. A fost inițiată de dna profesor Valentina Liciu, care s-a stins din viață acum câțiva ani, lăsând această moștenire valoroasă nepotului Laurian Andrei Luciu.

Propolis

Propolis

Povestea doamnei Valentina Liciu, autoarea acestor leacuri minunate

Dna profesor Valentina Liciu, conferențiar universitar și doctorandă în pedagogie-psihologie, a devenit cunoscută pentru leacurile pe care le prepara din propolis, miere și pulberi din plante, cu care reușea să vindece numeroase suferințe de natură genitală.

Inițierea ei în tainele vindecării a fost făcută de domnul Neagu llie, un terapeut din Botoșani, care i-a prescris tatălui ei în vârstă de 90 de ani un tratament naturist pentru prostată. După câteva zile, rezultatele au fost uimitoare. Entuziasmată de eficacitatea neașteptată a acestui leac, s-a arătat interesată să cunoască mai multe. Astfel a primit de la domnul Neagu secretul tratamentului.

A urmat apoi o perioadă de intensă documentare în domeniul medicinei naturiste, care a ajutat-o pe dna Liciu să aprofundeze tainele vindecătoare ale plantelor și ale produselor apicole.

Prepararea ovulelor și supozitoarelor

A început să creeze ovule și supozitoare din propolis, pulberi de plante, ceară de albine și alte câteva ingrediente secrete. A dat aceste produse unor prietene cu probleme ginecologice, și după ce acestea s-au vindecat, cererile au început să crească.

Numeroasele vindecări produse în urma tratamentului cu propolis confirmă puterea medicinală covârșitoare a acestui produs apicol, înzestrat cu proprietăți antibiotice, antifungice și imunostimulatoare naturale remarcabile.

Ce boli pot fi vindecate cu aceste produse

Dna Liciu s-a axat mai mult pe vindecarea afecțiunilor ginecologie. Preparatele ei se adresează unei game variate de boli:

– Chisturi ovariene
– Fibrom uterin
– Uter varicos
– Micoze vaginale (candidă, trichomonas, colibaciloză)
– HPV (adjuvant)
– Inflamații vaginale și cervicale
– Metrite ulcerate de col uterin
– Anexite
– Cistite
– Adenom la prostată
– Prostatită
– Hemoroizi
– Fisuri anale
– Afecțiuni rectale

Nepotul Andrei Liciu a îmbunătățit rețetele bunicii sale 

În ultimii ani de viață, dna Liciu l-a luat pe nepotul ei ca ajutor la prepararea leacurilor. Astfel încât, după mutarea ei la Domnul, Andrei Liciu a reluat activitatea bunicii sale, văzându-se nevoit să răspundă la mulțimea scrisorilor și cererilor de tratament pe care acesta le-a găsit în casa ei.

După ce a preparat câteva ovule după rețeta bine-cunoscută, le-a trimis la adresele de pe plicuri. Răspunsurile îmbucurătoare nu au întârziat să apară: a obținut vindecări în cazul unui chist ovarian și a unei infecții cu virusul HPV.

După terminarea facultății, Andrei Liciu a făcut un curs de terapii naturiste pentru a se specializa în domeniu, reușind să îmbunătățească rețetele bunicii. Și-a deschis și un laborator, pentru a prepara produsele în condițiile cele mai bune.

Cu produsele sale s-au vindecat femei cu chisturi ovariene și fibroame uterine mari (până la 13 cm), femei care din cauza afecțiunilor ginecologie, nu puteau rămâne însărcinate, bărbați cu adenom de prostată și prostatită, și persoane cu hemoroizi interni greu de tratat.

Cum se face un tratament cu Propolicium

O cură durează 21 de zile, timp în care se folosesc 21 de ovule sau supozitoare, câte unul pe zi. După o pauză de 3-5 zile, se începe o nouă cură de 21 de zile. Tratamentul constă în 3 cure consecutive.

Pe durata tratamentului, bolnavul trebuie să facă băi de șezut cu plante, pentru a ajuta la absorbția principiilor active din ovule sau supozitoare. După aceste băi, corpul nu se șterge, ci se îmbracă direct cu un halat gros, și se stă în pat pentru a transpira.

În afecțiunile ginecologice, femeile trebuie să întrerupă tratamentul pe durata menstruației. Ovulele se introduc în vagin după ce au fost înmuiate mai întâi în alifie de gălbenele (naturală).

Dacă fibromul uterin sau chistul ovarian este mai mare de 5 cm., se recomandă „Propolicium-forte”, care pe lângă ovule, constă și din supozitoare.

În timpul acestei cure, nu se consumă alcool, condimente sau murături.

În infecțiile care se pot transmite pe cale sexuală, tratamentul trebuie urmat de ambii parteneri.

Contraindicații

Produsele Propolicium sunt considerate sigure, fără reacții adverse. Singurele contraindicații sunt pentru persoanele alergice la propolis și alte preparate din produse apicole.

Înaintea de începerea acestui tratament, trebuie consultat medicul, care va monotoriza evoluția bolii. În paralel cu Propolicium se poate urma și un tratament alopat.

Sursă: http://www.terapia-propolicium.com/index.php

5 comentarii

  1. Nu stiam ca barbatii au probleme ginecologice

  2. Liliana Batrineanu

    Am folosit, eu si cunostinte carora le-am spus de aceasta minune „Ovule Propolicium”. Sufeream de diferite … ce scrie in prospectul ovulelor si supozitoarelor. Am respectat intocmai recomandarile, cu baile de plante, stat in pat. .dar eu le faceam seara, asa ca era destul de usor, pina dimineata ovulul isi facea treaba. . ! Cu mina pe suflet va spun dragele mele ca s-a intimplat minunea. ..boala mea a disparut. Si ce a fost mai „waw” va rog din suflet sa ma credeti, ptr.cineva care avea un hpv. urit, dupa 3 cure a 21 de zile, rezultatul a iesit „negativ”. De atunci dinsa repeta 1 – 2 cure pe an, preventiv, Incercati si nu o sa regretati. Repet aceste ovule sunt a deva rate minuni. A, am uitat sa spun ca alaturi de cele spuse mai sus, in acelasi timp sau oricind, oriunde am fi ,sa nu uitatm de rugaciune. Aceste leacuri ale stupului (propolis ) + plante (am inteles vreo 39. .)insotite de rugaciunevor fi cu siguranta de marefolos tuturor celor careau nevoie si cred in ele si „D-zeu ” .Eu una ma rog si ptr. acesti oameni minunati care prepara „minunile”, si ne raspund la cererile noastre. . Dunnezeu sa ai tina sanatosi ca avem nevoie de asa oameni minunati. Ptr.aceasta le multumesc si le doresc multa.sanatate si putere de munca si pe mai departe. – Multumeste, o mama ,pe care „Propolicium „a facut-o sa zimbeasca din nou, ptr. feita ei. ..❤💕.

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.