DETOXIFIEREA FICATULUI cu suc de rădăcinoase – esențială pentru vindecarea cancerului și a bolilor cronice

Detoxifierea este o parte fundamentală, integrantă a procesului de vindecare a bolilor cronice. Sucurile de fructe și legume nu doar curăță corpul, ci îl aprovizionează totodată cu o toate vitaminele, mineralele, antioxidanții și multe alte substanțe nutritive de care are nevoie pentru refacerea imunității și recăpătarea vitalității.

Detoxifierea ficatului cu sucuri de legume

Detoxifierea ficatului cu sucuri de legume

Detoxifierea ficatului cu sucuri naturale

Bolnavii de cancer, neoplasme (tumori), sau afecțiuni hepatice, trebuie să știe că, înaintea oricărui tratament medicamentos standard, trebuie făcută o detoxifiere a ficatului. La eliminarea toxinelor dăunătoare cel mai mult ajută fructele și legumele. Rețeta de mai jos include cele mai detoxifiante rădăcinoase și fructe, renumite pentru proprietățile lor anti-cancerigene și imunostimulatoare. Cura de dezintoxicare a ficatului durează 7 zile, timp în care se beau zilnic 2 tipuri de sucuri, preparate dintr-un amestec de legume și fructe.

 Dimineața

• 1-2 sfecle roșii (300 g)
• 2 mere acre (200 g)

Se curăță sfecla și merele și se trec prin mașina de suc. Sucul obținut se bea cu înghițituri mici (pentru o mai bună asimilare), pe parcursul a 30 de minute, înaintea micului-dejun. Acest suc se bea în fiecare dimineață, timp de 7 zile. Sucul de sfeclă roșie este un miracol pentru inimă (scade tensiunea), sânge (crește hemoglobina), ficat (curăță ficatul), și cancer. Are proprietăți antioxidante, anti-inflamatoare, fungicide, detoxifiante și anticancerigene.

Seara

• 2 morcovi (200 g)
• 1 rădăcină de pătrunjel (100 g)
• 1 ridiche neagră (100 g)
• 2 mere (250 g)

Se curăță toate legumele și fructele și se storc prin mașina de suc. Amestecul obținut se bea înainte de culcare, sau la 1 oră după masa de seară. Sucul se bea în fiecare seară, timp de 7 zile.

Această cură de detoxifiere se poate face de 2 ori pe an pentru persoanele care suferă de hepatită cronică, și de 4 ori pe an pentru cei bolnavi de ciroză.

Citeşte mai multe despre:

7 comentarii

  1. Suc de sfeclă roşie amestecat cu suc de mere, sănătos şi gustos. Incercaţi.

  2. multumesc foarte mult de sfat caci am probleme cu ficatul si am sa incerc si eu sa fac acest tratament

  3. Am inceput tratamentul, sper sa ma tin de el, impreuna cu Marina.

  4. SI.CU.PESTICIDELE..,CE.FACEM.??.RADACINOASELE.PRODUSE.IN.PROPRIA.GRADINA..CU.INGRASAMINTE.NATURALE….CARE…?

  5. daca stam bine cu ficatul, starea generala a organismului va fi OK

  6. Voi acum ați descoperit asta?

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.