Tinctura de PROPOLIS vindecă bolile stomacului

În urma datelor culese de la apicultori, și din literatura de specialitate, reiese că propolisul este un panaceu, influențând pozitiv ameliorarea și vindecarea multor afecțiuni. Cea mai eficientă formă de administrare a propolisului este tinctura.

Tinctură de Propolis

Tinctură de Propolis

Ulcer și gastrită

Propolisul ajută în ulcer gastroduodenal și gastrita hiperacidă prin cicatrizarea leziunilor pereților stomacului și reglarea secreției de acizi gastrici.

Se iau câte 30 de picături de tinctură de propolis, de 3 ori pe zi, pe pâine. Mai exact, se toarnă cu atenție 30 de picături de tinctură de propolis pe o felie de pâine, care se mănâncă imediat, cu 30 de minute înainte de masă.

O altă variantă pentru înlăturarea durerilor de stomac cauzate de ulcer este să se bea 1 litru de lapte dulce cald cu 40 de picături de tinctură de propolis. Acest preparat se bea dimineața, pe stomacul gol.

Colită de fermentație

Se iau câte 50 de picături de tinctură de propolis, de 3 ori pe zi. Picăturile de tinctură de propolis se pun într-o lingură de miere, care se ia cu o oră înainte de masă. Dacă din cauza hiperacidității nu tolerați mierea, luați tinctura de propolis pe o felie de pâine.

Enterocolită cronică

Se iau câte 40 de picături de tinctură de propolis pe zi, puse într-un pahar cu apă călduță, cu o oră înainte de masă

Paraziți intestinali

Se pun 40 de picături de tinctură de propolis în 100 ml de lapte cald și se bea cu înghițituri mici, dimineața, pe stomacul gol.

____________________

Efecte

Datorită multiplelor sale proprietăților: bacteriostatice, bactericide, antifungice, antitoxice, antiinflamatoare, regeneratoare și antitumorale, propolisul a fost declarat cel mai prețios produs de stup, cu o compoziție chimică extrem de complexă.

Nu doar medicina empirică străveche ne recomandă utilizarea propolisului în tratarea afecțiunilor digestive, ci și știința modernă.

Cercetătorii din Bulgaria au studiat efectele acestui produs apicol miraculos asupra ulcerului gastric, colitei de fermentație, paraziților intestinali și a altor boli digestive. După numai 20 de zile de tratament, pacienții care au primit propolis au arătat semne vizibile de ameliorare a simptomelor.

Cumpără de aici:

[wcepe_products ids=’8018, 4246, 3175, 7140′ button=’Cumpără aici’]

Citeşte mai multe despre:

5 comentarii

  1. Cand am avut albine şi propolis destul nu ştiam atâtea reţete. Acuma nu mai am propolis dar am reţete :))))

  2. Si I eu folosesc tinctura de propolis

  3. se ia si intr o lingura de ulei de masline, are si el rolul lui

  4. Ie foarte buna si I eu o folosesc si o prepar

  5. o cantitate infim de mica datorita macerarii propolisului

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.