Leacuri de la cititori XXXI (răceli, Helicobacter, monturi, dureri articulare, colesterol, alcoolism, gastrită)

În acest articol cu leacuri de la cititori veți găsi leacuri testate de cititori pentru răceli, Helicobacter pylori, monturi, dureri dentare, gastrită, slăbit, colesterol mare, pietre la rinichi, căderea părului, alcoolism.

Așteptăm cu interes comentariile voastre. Dacă știți și voi remedii utile, lăsați un comentariu la acest articol. Astfel și alții se vor folosi de ele.

Leacuri de la cititori

Leacuri de la cititori: Jessica Spengler

Antibiotic natural – răceli

„Ceaiul de frunze de gutui – antibiotic natural. Reduce febra, tusea și infecțiile din gât. O cană de 250 ml dimineața, înainte de masă. 30 de minute nu serviți nimic. Face minuni. Merită să încercați, mai ales când sunteți răciți” (Geta Moroșan).

Helicobacter pylori

„Cu suc, zeamă de cartof crud, cu zeamă de varză proaspătă, cu ceai de obligeană la rece, cu ceai de pojarniță, mușețel, gălbenele, cu regim și tratament medicamentos am scăpat de bacteria Helicobacter pylori, care e răspunzătoare de ulcer la stomac” (Georgeta Elena).

Monturi

„Pentru mont: o căpățână de usturoi de mărime medie se zdrobește ca pentru mujdei. Se amestecă cu 8 linguri de iaurt natural. Seara, se pune o cantitate mică pe o dischetă de vată pe mont, se acoperă cu folie pentru alimente și apoi se pune o șosetă. Dimineața se spală cu apă caldă. Tratamentul durează circa o lună și jumătate, dar montul se retrage și nu mai apare.  Cantitatea de usturoi și iaurt se poate înjumătăți. Se păstrează la frigider” (Marilena Ignat).

„Cumpărați o sticlă de iod de la farmacie, puneți 10 pastile de aspirină sfărâmate. Lăsați la macerat câteva zile. Ungeți monturile când aveți timp. Ele vor dispărea” (Paulina Balica).

Dureri de dinți, măsele

„Într-o sticluță mică la culoare am pus jumătate cuișoare, restul alcool sanitar – lăsate la macerat 2-3 săptămâni. Foarte bun pentru dureri dentare. Este precum Kelenul, care se folosește la stomatologie. La durere se fricționează gingiile. Sănătate” (Elena Marculete).

Slăbit, colesterol crescut

„Pentru slăbit și colesterol mare: 200 ml de suc de grepfrut amestecat cu 1 linguriță de oțet de mere, de 3 ori pe zi, înainte de mese. Dacă vreți, puneți și o linguriță de miere de albine. Personal am slăbit – de la 84 kg am ajuns la 56 kg. Mâncam fără pâine, dulciuri. Mai multe legume, fructe, carne fiartă. Am slăbit cam în 34 ori 35 de zile. Este bun și pentru inimă”. (Mărioara Popescu).

Atenție, sucul de grepfrut poate interacționa cu foarte multe medicamente, scăzându-le sau crescându-le efectul.

Citește și – lLista medicamentelor care interacționează cu sucul de grepfrut

Gastrită

„Am mâncat cătină 3 luni și mi-a trecut gastrita. Toamna, de cules și pus în congelator. Și luați doar o linguriță pe stomacul gol” (Viorel Șerban).

Dureri articulare

„Eu pun seara un pliculeț de gelatină într-o cană cu 50-100 ml de apă sau suc, pentru un gust mai bun. Dimineața îl consum pe stomacul gol. Îl mănânc cu lingurița, este ca un fel de jeleu, nu este rău la gust, de aceea recomand ca în loc de apă să puneți peste gelatină sucul preferat. Eu fac o cură de 2 săptămâni toamna și nu mai am probleme până în toamna următoare. Rezultatele sunt excelente. Este firesc, deoarece dacă consultați prospectul medicamentelor de gen „Artrostop” foarte scumpe, veți vedea că ele conțin 80% colagen – mai popular spus „gelatină alimentară”. (Andriescu Traian)

Căderea părului

„Sora mea avea căderi de păr din abundență! Bunica mea i-a aplicat o rețetă cât se poate de naturistă și de simplă. Dacă vreți, puteți încerca, dar știu că este neplăcut mirosul de usturoi. Tăiați căței de usturoi pe jumătate și frecați rădăcina părului pe tot capul. Lăsați cam o oră, după care spălați. Repetați timp de zece zile, cu pauză de o săptămână și repetați până la 2-3 luni. Veți vedea rezultatul. De asemenea, se poate consuma zilnic și ca aliment. Depinde de motivul pentru care cade părul. Sper să funcționeze. Sănătate!”. (Gena Milos)

Cheaguri, lactație scăzută

„Ceai de anason și fenicul – beam când alăptam să îmi cresc lactația. Ceaiul de salcie e bun pentru cheaguri” (Ada Sori Adi).

Pietre la rinichi

„Din sursă sigură: tatăl meu a eliminat pietrele renale cu tămâie albă grecească. A luat o pietricică mică de tămâie și a acoperit-o cu miez de pâine (ca o pastilă) și a înghițit-o. A început să bea lichide multe, ca să poată urina mai des. A avut dureri, dar le-a eliminat. La următoare ecografie nu mai avea nimic. Și doctorul s-a mirat că nu le mai vede! Acesta este un leac băbesc. Nu creme și ceaiuri de la farmacie”. (Ana Goga)

Alcoolism

Cimbrul este foarte (bun). O persoană dragă mie s-a lăsat de băut după rețeta scrisă în pagină. Mulțumesc de ajutor” (Anonim).

Articole pe aceeași temă

Leacuri de la cititori XXIII (ciuperca unghiei, infecții, gât înțepenit, zgomote în urechi, căderea părului, panarițiu, abcese)

Leacuri de la cititori XXIV (afecțiuni urinare, căderea părului, slăbit, dureri articulare, intoxicații)

Leacuri de la cititori XXV (dureri de articulații, dureri de coate, colesterol crescut, bilă leneșă, criză biliară)

Leacuri de la cititori XXVII (căderea părului, boli ginecologice, hemoroizi, tuse persistentă, dureri de umăr, diabet)

Leacuri de la cititori XXVIII (dureri reumatice, alunițe, răni diabetice, ulcer, gastrită, Helicobacter pylori, cancer de piele)

Leacuri de la cititori XXIX (metastaze, amigdale umflate, ulcer varicos, probleme cardiace)

Citeşte mai multe despre:

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.