Leacuri de la cititori XXV (dureri de articulații, dureri de coate, colesterol crescut, bilă leneșă, criză biliară)

În acest articol veți găsi remedii testate și recomandate de cititorii noștri pentru dureri de articulații, dureri de coate, colesterol crescut, bilă leneșă, criză biliară și altele.

Așteptăm cu interes comentariile voastre! Dacă știți și voi leacuri utile, lăsați un comentariu la acest articol, pentru ca și alții să se folosească de ele!

Leacuri de la cititori - vinul de patrunjel

Leacuri de la cititori – vinul de patrunjel

VINUL DE PĂTRUNJEL pentru inimă

„Am folosit eu personal acest vin „de inimă” acum 20 de ani. Și după 2 zile de administrare, am simțit ameliorări profunde. Am continuat tratamentul și m-am tratat.

Am mai repetat încă o dată la 6 luni și nu am mai avut probleme cu inima niciodată. Într-adevăr e ceva miraculos. Și de atunci am început să folosesc plante medicinale, culese chiar de mine. Bineînțeles, după cărți tehnice” – Valerică Aaniței.

Rețeta vinului de pătrunjel o găsiți aici.

Un ceai pentru alinarea DURERILOR ARTICULARE

„Am aproape o lună de când beau ceai de ghimbir, turmeric și scorțișoară cu lămâie și miere. Mă simt excelent, nu mă mai dor articulațiile și în sfârșit… dorm!” – Lea Marcela.

CURĂ DE SLĂBIRE cu sucuri de legume

„Acest suc: o bucată de sfeclă, un măr și un morcov = 1 pahar de suc m-a ajutat să slăbesc 4 kg. în 3 luni, fără alt efort. Bineînțeles, fără consum de grăsimi. Se bea dimineața pe stomacul gol” – Maria Buciuman.

Sucul de varză murată – MINUNE ÎN CANCER

„Știu că moarea de varză a făcut minuni. O rudă de-a mea, fiind tăiat (operat) și trimis acasă de cancer la stomac, a mai trăit încă vreo 10 ani pentru că a băut moare de varză (așa a simțit, nu i s-a recomandat)” – Ignea Maria.

„Foarte bun, chiar am dat jos 3 kg în 2 săptămâni” – Mikaela Mihai.

Cura cu boabe de muștar PENTRU COLESTEROL

„Eu am făcut cura cu boabe de muștar pentru colesterol, timp de 6 săptămâni. Dimineața pe nemâncate o linguriță de boabe de muștar cu un pahar de apă. După șase luni am repetat cura.

După patru cure repetate la interval de șase luni, colesterolul meu nu a mai crescut. De la 368 l-am stabilizat la 200. De ani nu mi-a mai crescut și nici regim nu țin, dar nici abuz” – Mariana Pruna.

DURERILE DE COATE – tratate cu gelatină

Durerile de coate (epicondilită) le-am tratat cu gelatină granulată pură, pentru o lună. O linguriță în apă sau iaurt dimineața, pe stomacul gol. Și ceai de urzică” – Sorin Socol.

Ceai calmant pentru CRIZELE BILIARE

„Când eram în criză, beam o cană de ceai concentrat din coada-șoricelului, rostopască, mentă și mușețel – câte o linguriță din fiecare, peste care turnam 250 ml de apă fierbinte.

Lăsam 5-7 minute, apoi strecuram, adăugam suc de lămâie după gust și beam încet, într-o jumătate de oră. Cu fiecare înghițitură simțeam că mi-e mai bine” – Mioara Balan.

Păpădia ajută BILA LENEȘĂ

„Ceaiul de păpădie este cel mai bun pentru bila leneșă. Am avut probleme cu bila, și ceaiul de păpădie chiar a fost foarte bun. Recomand cu încredere” – Laurențiu Ambros.

 

Citeşte mai multe despre:

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.