Vin de Pătrunjel Pentru Inimă – Un Leac Magic, Simplu De Preparat Acasă

Reţeta vinului pentru inimă aparţine sfintei Hildegard von Bingen, cea despre care se spune că primea în dar de la Dumnezeu idei de leacuri şi reţete naturiste pe bază de plante pentru diferite boli. Toate medicamentele prescrise de mistica Hildegard îi erau dezvăluite de Dumnezeu printr-o taină numai de ea ştiută.

vin pentru inima hildegard maria treben

Inclusiv Papa al-III-lea a devenit curios cu privire la darul profetic al stareţei Hildegard, drept care a făcut numeroase investigaţii asupra acestui subiect. În urma cercetărilor, Papa Eugen a fost obligat să recunoască faptul că din punct de vedere religios, reţetele lui Hildegard erau un dar vizionar de sus. Astăzi, la 1.000 de ani de la moartea ei, medicina modernă recunoaşte revelaţiile medicale ale lui Hidegard şi le recomandaă în tratarea numeroaselor boli incurabile.

În cartea „Aşa vindecă Dumnezeu” („So heilt Gott”) există câteva reţete ale sfintei Hildegard, printre care şi reţeta vinului pentru inimă. Maria Treben face pomenire de acest leac miraculos în cartea ei şi în transmite cu drag mai departe cititorilor ei.

Reţetă Vin Pentru Inimă

Vinul pentru inimă a dat rezultate bune în cazurile de angină pectorală şi insuficienţă cardiacă, însă acesta aduce ameliorări simţitoare în majoritatea bolilor de inimă serioase.

Ingrediente:

• 10 tulpini de pătrunjel (proaspete)
• 1 litru de vin natural (alb, roşu, nu contează)
• 1-2 linguri de oţet curat din vin
• 300 g miere pură de albine

Mod de preparare:

Se spală pătrunjelul (cu tot cu frunze), şi se scurge bine. Într-un vas pe foc, se pun pătrunjelul, vinul şi lingurele de oţet de vin. Se lasă să fiarbă 10 minute la foc mic. Se urmăreşte să nu dea în foc, deoarece face spumă foarte uşor. După cele 10 minute, se adaugă mierea şi se lasă pe foc încă 4 minute, pentru a fierbe uşor. Unii preferă să pună mierea la urmă, când s-a răcit.

Vinul astfel obţinut se filtrează şi se toarnă fierbinte în sticle care se clătesc mai întâi cu puţin alcool tare. Se astupă bine şi se păstrează în frigider. Pe fundul sticlei se vor forma depuneri, dar acestea pot fi băute cu tot cu lichid fără probleme.

Medicii insistă asupra faptului că ordinea folosirii ingredientelor trebuie respectată întocmai. Aşadar, mierea se adaugă după primele 10 minute de fiert, şi trebuie lăsată apoi să fiarbă în vin încă 4 minute.

Efecte minunate

Se poate lua din acest preparat minunat câte o lingură plină, două sau chiar trei pe zi, dacă apar înţepături la inimă sau alte dureri incipiente. Aceste simptome pot să apară din cauza emoţiilor puternice sau ca urmare a modificărilor climaterice care au loc mai ales între anotimpuri.

În multe cazuri, durerile de inimă cauzate de insuficienţă cardiacă şi alte afecţiuni cardiovasculare au dispărut la 2 luni de tratament, iar corpul şi-a recăpătat vigoarea.

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


9 comentarii

  1. multumim mult , o seara buna !!!

  2. – CEVA …. CARE NE POATE FI : LEAC SI PENTRU A NE LECUI !!! – DAR PARCA INTELESEM …DE LA DOMNUL DOCTOR MENCINIKOVSCHI , CA MIEREA FIARTA SAU OPARITA …AR FI OTRAVA PENTRU ORGANISM . (

  3. Da, f.bun, am verificat!

  4. si cum ramane cu mierea fiarta e toxica?

  5. Pentru hipertensiune este buna aceasta rețeta și aorta mărita??

  6. Eu am consumat patrunnjel verde cam 3 legaturi pe zi, sau sub forma de suc facut la storcator, din 3-5 legaturi patrunjel plus mar si morcov. Mi-am rezolvat pulsul care fusese 39-42 si nu mai am intepaturi in inima.

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.