Leacuri de la cititori XXVIII (dureri reumatice, alunițe, răni diabetice, ulcer, gastrită, Helicobacter pylori, cancer de piele)

În acest articol veți găsi remedii testate și recomandate de cititorii noștri pentru durerile reumatice, alunițe, bronșite, răni diabetice, ulcere, gastrite, Helicobacter pylori, cancer de piele.

Așteptăm cu interes comentariile voastre! Dacă știți și voi leacuri utile, lăsați un comentariu la acest articol, pentru ca și alții să se folosească de ele!

Leacuri de la cititori, cu argila

Leacuri de la cititori, cu argila: Pvproductions – www.freepik.com

Tuia pentru DURERI REUMATICE

„Fructele de tuia, macerate în spirt medicinal sunt foarte utile în dureri reumatice” – Adrian Emil Golesteanu.

Coaja de banană pentru ALUNIȚE

„Eu am avut o aluniță lângă genunchi și am uns cu dosul cojii de banană, de 3 ori pe zi. În trei zile a căzut și nu se mai vede” – Norica Krumbacher.

Borș de tărâțe cu miere pentru BRONȘITĂ

„La o cană de ceai plină cu borș acru se adaugă două linguri de miere de salcâm. Foarte bun medicament pentru bronșite, și nu numai” – Ionita Norica Mihaela.

Argint pentru RĂNI DIABETICE

„Pansamentele cu argint – au vindecare și cei care au diabet. Se aplică pe rană și se țin 2 sau 3 zile. Se leagă cu fașă peste pansament. Cu răbdare, se închide rana” – Sanda Tulai.

Argila pentru INFECȚII URINARE

„Argila este o altă minune de la Dumnezeu! Timp de 26 de ani am suferit de o infecție urinară, de care am crezut că nu voi mai scăpa niciodată. În zeci de rânduri am fost internată, în crize foarte mari, cu febră mare, mii de leucocite. Am făcut tratamente injectabile de tot felul. Dar totul era zadarnic. Aflasem despre ing. Chimist Mircea Bocan d ela Alba Iulia, că are un fel de argilă pe care a studiat-o și că face minuni. Cu argila băută de trei ori pe zi am scăpat de suferință într-o singură lună, în anul 2002. De atunci am uitat de suferința care m-a chinuit 26 de ani! Este excepțională. Conține minerale naturale (fier, calciu, magneziu, siliciu, potasiu). Este antioxidantă și reîncarcă organismul cu energie vitală. Este antiseptică, antitoxică și cu proprietăți bactericide. Este grozavă și pentru a face o mască de frumusețe” – Sabina Ștefănescu.

Argila pentru ULCER

„Așa m-am vindecat de ulcer. Nu cu medicamente, ci luând de trei ori pe zi argilă, pregătită în apă cu o zi înainte” – Mihaela Vlădulescu.

Argila pentru CANCER DE PIELE

„Cunosc un om care a avut cancer de piele. L-au dus acasă de la Timișoara, că nu mai era nimic de făcut. În drum se casă, fiul s-a întâlnit cu o cunoștință care i-a recomandat argila. Ce mai avea de pierdut? A început exact din ziua aceea să bea lut. Trăiește și în ziua de azi” – Jura Gabriela.

„Am multe afecțiuni pentru care iau tratament medicamentos, dar există momente când se activează toate în același timp și mă epuizează. Atunci apelez la punguța cu argilă pe care o am cumpărată de la domnul Bocan. Iau o lingură dimineața, după prospect, până când încep să se liniștească toate suferințele mele. Mulțumesc lui Dumnezeu că există astfel de tratament!” – Sorin Riștea.

Argila pentru GASTRITĂ

„Am avut gastrită 4 ani și am luat de toate în acest timp. Dar cu cura de argilă m-am vindecat în 3 luni” – Cristi Marieș.

Argila pentru COLITĂ DE FERMENTAȚIE

„Și eu am făcut cura și am scăpat de colită de fermentație și nu numai. Are și un puternic efect remineralizant. Cei care au exces de fier e bine să nu o ia, sau doar ocazional” – Radoi Eliza.

Argila pentru GASTRO-DUODENITĂ CU BALONARE

„Am avut balonări și dureri îngrozitoare, timp de 6 luni. Chiar dacă am ținut regim și tratament medicamentos, tot nu-mi trecea. Era vorba de o gastro-duodenită. Am luat argilă o lună și timp de 4-5 ani nu am mai avut probleme cu stomacul. Apoi au început iar problemele. De data aceasta arsuri groaznice, fără dureri sau balonări. Am încept cura cu argilă de Algo (roz deschis la culoare). Deja efectele se simt. Arsurile s-au diminuat. Am zile când mă simt foarte bine și simt că întreg organismul se pune pe picioare. Voi merge înainte cu această cură vindecătoare” – Claudia Aura.

Argila pentru H. PYLORI

„Cu mulți ani în urmă am fost diagnosticat cu Helicobacter Pylori. Nu am făcut nici un tratament medicamentos. În schimb, am aflat din „Formula As” de argila Algo. Nu mai rețin câte săptămâni am consumat-o, dar la următoarele analize nu a mai apărut Helicobacter. Am scăpat și de arsurile la stomac. Nu fac nici un fel de reclamă. Cine vrea, crede, cine nu, nu” – Horvat.

Argila pentru GASTRITĂ CRONICĂ

„Eu o consum de un an de zile. După 2 luni m-am vindecat de gastrită cronică. 150 g de argilă băută zilnic. Pentru mine este aur curat. După toate tratamentele încercate, nici un rezultat. Pentru mine argila Algo a făcut minuni. O recomandat cu toată încrederea” – Hanna.

Articole pe aceeași temă

Leacuri de la cititori XXIII (ciuperca unghiei, infecții, gât înțepenit, zgomote în urechi, căderea părului, panarițiu, abcese)

Leacuri de la cititori XXIV (afecțiuni urinare, căderea părului, slăbit, dureri articulare, intoxicații)

Leacuri de la cititori XXV (dureri de articulații, dureri de coate, colesterol crescut, bilă leneșă, criză biliară)

Leacuri de la cititori XXVI (pentru bilă, plămâni, picioare grele, infecții urinare, răni post-operatorii)

Leacuri de la cititori XXVII (căderea părului, boli ginecologice, hemoroizi, tuse persistentă, dureri de umăr, diabet)

Citeşte mai multe despre:

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.