Leacuri de la cititori XXVI (pentru bilă, plămâni, picioare grele, infecții urinare, răni post-operatorii)

În acest articol veți găsi remedii testate și recomandate de cititorii noștri pentru bilă, plămâni, picioare grele, infecții urinare, răni post-operatorii, monturi și altele.

Așteptăm cu interes comentariile voastre! Dacă știți și voi leacuri utile, lăsați un comentariu la acest articol, pentru ca și alții să se folosească de ele!

Leacuri de la cititori

Leacuri de la cititori

Pătrunjel pentru reglarea RITMULUI CARDIAC

„Eu am consumat pătrunjel verde cam 3 legături pe zi, sau sub formă de suc făcut la storcător din 3-5 legături de pătrunjel, plus măr și morcov. Mi-am rezolvat pulsul care fusese 39-42. Și nu mai am înțepături în inimă” – Anca.

Hrean pentru PLĂMÂNI

litru – de sticlă, se pune din răzătură cam de 3 degete. Peste, se toarnă 500 ml de bere. Se pune un dop de plută, peste o bucată de cârpă, care se leagă cu o sfoară.

Se pune la fiert într-o oală cu apă (apa să fie până la nivelul berii din sticlă).

Din momentul în care începe să fiarbă, se dă focul la mic și se fierbe o oră. Se lasă la răcit. Se beau 50 ml, înainte de mesele principale. E foarte bun pentru plămâni. Cura se ține câteva luni pentru un rezultat bun” – Sirb Monica.

Ceai de limba cerului PENTRU BILĂ

„Am 3 luni de când beau pentru pietre și nu am mai avut probleme. Nu am pietre, dar e (bila) leneșă și aveam dureri permanente, greață, amețeli” – Truta Florina.

Alifie de gălbenele pentru PICIOARE GRELE, OBOSITE

„Eu cumpăr din comerț și dacă am picioarele foarte obosite, grele, fac un duș și mă dau cu alifie și sunt ca nouă” – Elisa Elysabeth.

Usturoi pentru DURERI DE DINȚI, URECHI ȘI CAP

„Usturoiul este un miracol. Mi-au trecut durerile de dinți, urechi și cap după ce am băgat un grăunte de usturoi în ureche. Am scăpat de calmante foarte tari!” – Elena Sofalvi Cojocaru.

Iaurt și usturoi pentru MONTURI

„Durerea monturilor este înlăturată prin amestecul de iaurt și usturoi. Se poate folosi amestecul și în diversele dureri articulare, cu mențiunea ca înaintea aplicării să se ungă articulația cu cremă de gălbenele pentru a nu produce iritarea pielii” – Miruna Păușescu.

Ceai verde pentru COLESTEROL, INFECȚII URINARE

„În fiecare dimineață consumam ceai verde, scorțișoară (1 linguriță), miere de albine și lămâie. S-a constatat că a scăzut colesterolul, nu mai fac infecție urinară, nu mai am dureri de mâini” – Gelu Stancu.

Nuc pentru INFECȚII URINARE

„Eu mi-am tratat fetița cu băi de frunze de nuc pentru infecție urinară. Avea peste un milion de germeni în urină” – Nora Eleonora.

Scorțișoară pentru INFECȚII URINARE

„Am făcut infecție urinară din două în două săptămâni. Făceam cistită și nu aveam voie să iau antibiotic din cauza inimii. Am luat scorțișoară și în fiecare zi am amestecat o linguriță de scorțișoară și una de miere, de 2 ori pe zi și le-am mâncat cu lingurița și am băut un pahar de apă după ele. Și de atunci nu am mai avut niciodată cistită sau infecție. Deci m-am vindecat fără antibiotice. O recomanda la toată lumea care suferă de infecție urinară” – Magda Chiriac.

Varză pentru TUSE

„Rețetă de la bunica: o frunză de varză se unge cu miere și se pune pe piept sau spate (în caz de tuse), se înfășoară cu un prosop moale, se lasă peste noapte, de dorit. Dimineața se scoate fără pic de miere, tusea dispare. În cazuri grave, se repetă” – Raisa Culicovschi.

Pelin pentru LUXAȚII, RĂNI POST-OPERATORII

„Am folosit comprese calde de pelin la gleznă după o luxație. Umflătura s-a retras rapid după o noapte cu compresă” – Luciana Mortan.

„Am folosit după extracția danturii. Foarte repede s-a vindecat. Și la oricine rană a gingiei, gargară cu ceai de pelin” – Eugenia Ioncea.

„Am folosit ceai de pelin uscat pentru îngrijirea rănii după operație de cancer de colon. Foarte bun dezinfectant” – Aurica Vieriu.

Articole pe aceeași temă

Leacuri de la cititori (VIII) – dureri de coloană, genunchi, de spate, infecții dentare

Leacuri de la cititori XX (anemie, fibrom, mastoză, afecțiuni pulmonare, gută, riduri etc.)

Leacuri de la cititori XXI (coșuri sub piele, ciocuri călcâie, cură de slăbire, rezistență la efort etc.)

Leacuri de la cititori XXII (dureri articulare, fracturi, gută, reumatism, furuncule, dezintoxicare)

Leacuri de la cititori XXIII (ciuperca unghiei, infecții, gât înțepenit, zgomote în urechi, căderea părului, panarițiu, abcese)

Leacuri de la cititori XXIV (afecțiuni urinare, căderea părului, slăbit, dureri articulare, intoxicații)

Leacuri de la cititori XXV (dureri de articulații, dureri de coate, colesterol crescut, bilă leneșă, criză biliară)

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.