Deși mulți dintre noi îl privim ca pe un ingredient condimentar pentru salate sau conserve, oțetul este extrem de valoros pentru organismul uman. Conține numeroase săruri minerale, vitamine, aminoacizi, compuși fenolici (acid galic, catechine, acid cafeic, acid ferulic) și acizi […]
Articole despre 'apetit'
CEAI pentru SCĂDEREA în GREUTATE – reduce APETITUL și stimulează ARDEREA GRĂSIMILOR
Acest ceai este creat și recomandat de Fares, și se numește „Silueta Perfectă 2″. Conține un amestec ingenios de 9 plante renumite pentru eficiența lor împotriva supraponderalității sau a creșterii în greutate. Are proprietăți anti-adipoase, termogene, hipolipemiante și anticolesterolice. – hibiscus […]
CEAIUL de semințe de FENICUL și SCHINDUF scade APETITUL și consumul de MÂNCARE la femeile supraponderale (studii)
Un studiu recent (2015), realizat de cercetătorii coreeni de la Universitatea Kyung Hee – Departamentul de Nutriție Medicală, a arătat că ceaiurile din semințe de fenicul și schinduf ajută la scăderea în greutate. Modul lor de acțiune se bazează pe […]
SMOOTHIE de OVĂZ cu MĂR și SCORȚIȘOARĂ – reduce APETITUL și riscul BOLILOR CARDIOVASCULARE și METABOLICE
Consumul zilnic de ovăz ne poate aduce beneficii nebănuite sănătății. Studiile au asociat acest tip de cereală cu creșterea rapidă a sațietății, îmbunătățirea digestiei și a nivelului de zahăr din sânge. Persoanele care au consumat fulgi de ovăz la micul-dejun […]
Semințele de PSYLLIUM reduc COLESTEROLUL, TENSIUNEA, GLICEMIA, APETITUL, CONSTIPAȚIA și simptomele de HEMOROIZI
Semințele de psyllium provin de la o plantă care face parte din familia pătlaginii. Se găsesc la magazinele naturiste, inclusiv sub formă de tărâțe. Potrivit University of Maryland Medical Center, fibrele solubile regăsite în coaja acestor semințe ajută la scăderea […]
SCORȚIȘOARA scade apetitul și pofta pentru dulciuri, și ajută la scăderea în GREUTATE (3 moduri de utilizare)
Pare de necrezut că o mirodenie atât de parfumată și plăcută la gust poate avea atât de multe beneficii pentru sănătate, între care scăderea colesterolului, a glicemiei, a grăsimii și a greutății corporale. Aceste efecte au fost confirmate studiile științifice […]