Terapia cu SFECLĂ împotriva leucemiei și a celulelor canceroase

Sucul de sfeclă este unul din cele mai puternice preparate medicinale naturale, cu o tradiție lungă în folclorul internațional. Sfecla roșie a demonstrat rezultate excelente în recuperarea pacienților cu cancer, în special cu leucemie.

Sfeclă Roșie Tratament Pentru Cancer

Sfeclă Roșie Tratament Pentru Cancer

Sfecla roșie conține betaină și aminoacizi care au proprietăți anti-cancerigene naturale. În plus, această plantă are efecte anti-inflamatoare, antioxidante și detoxifiante, importante pentru tratarea cancerului și redobândirea sănătății.

Studiile realizate până în prezent arată că betaina – compusul activ principal din sfeclă atacă celulele canceroase din țesuturile corpului. Pigmenții care dau sfeclei culoarea intensă, numiți betacianini, s-au dovedit de asemenea agenți anticancerigeni foarte puternici, în special împotriva cancerului de colon și de sân, dar și împotriva altor boli grave. Conform statisticilor, majoritatea pacienților cu cancer răspund bine la terapia cu suc de sfeclă.

Cum se face tratamentul cu suc de sfeclă

Terapia cu sfeclă roșie împotriva leucemiei și a tumorilor este foarte simplă. Bolnavii de cancer trebuie să consume câte 500 ml de suc de sfeclă roșie pe zi, circa 2 pahare. Cel mai bun moment al zilei pentru a bea acest suc este dimineața, pe stomacul gol, sau la 1 oră după micul-dejun. Alți cercetători vorbesc despre o cantitate de 900 de grame de sfeclă pe zi, consumată rasă, în salate, sau sub formă de suc.

Cele mai bune rezultate s-au obținut acolo unde pacienții au început tratamentul cu sfeclă în faza incipientă a cancerului, crescând treptat doza de suc administrată zilnic. Cu toate acestea, într-un studiu realizat pe pacienți bolnavi de cancer în stadiu avansat și neoperabil, consumul a câte 230 ml de suc de sfeclă pe zi timp de 3-4 luni a dus la îmbunătățirea semnificativă a stării de sănătate. În plus, sistemul imunitar al acestora a devenit mult mai puternic.

Gustul sucului de sfeclă nu este tolerat de toată lumea la fel, de aceea acesta poate fi combinat cu suc de mere sau suc de morcov și eventual puțină miere de albine.

Bolnavii trebuie să adopte un regim alimentar preponderent vegetal, bazat pe fructe, legume, zaravaturi, semințe, nuci, salate, sucuri proaspete și mâncăruri crude, nepreparate termic.

Nu încercați o terapie cu suc de sfeclă roșie decât la sfatul unui medic specialist, care poate stabili cea mai bună doză, și care poate monotoriza evoluția bolii și efectele tratamentului.

Citeşte mai multe despre:

4 comentarii

  1. unii nu înțeleg că trebuie terapie în forma continuată…

  2. CU O FLOARE NU SE FACE PRIMAVARA !!!

  3. florin bebesel

    Nu mai e valabila informatia cum ca sfecla e buna in cancer
    Asa cum perfuzia cu glucoza alimenteaza tu,lra si accelereaza proliferarea si sfecla
    Ati ramas in urma
    Imi pare rau dar s a constatat cu uimire in mediile de specialitate ca terapiile antioxidante de asemenea in cazul prezentei celulelor tumorale au efecte devastatoare datorate triplarii cantitatii de glutation, exista mii de articole asupra acestor aspecte paradoxale.
    Dar asa este. Aceste informatii au fost subiectul unor dezbateri in cadrul ultimului forum prosanatate de la Academia Romana saptamana trecuta.
    Cu respect,
    Dr Florin Bebesel

  4. FOARTE BUNA SI SALATA DE SFECLA

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.