Germeni de Grâu – Beneficii Sistemul Nervos, Endocrin și Genital la Femei

O doză zilnică de germeni de grâu sau ulei de germeni de grâu este modul ideal de a ne îmbogăți dieta și organismul cu o concentrație strașnică de substanțe nutritive puternice. Germenii de grâu conțin o proteină de înaltă clasă și foarte mult ulei. Mai important decât aceștia, sunt însă fosfații, care joacă un rol esențial în menținerea sistemului nervos sănătos. Dar mai important decât orice, este cantitatea mare de Vitamina E din germenii de grâu.

Germeni de Grâu

Germeni de Grâu

Vitamina E importantă pentru glandele endocrine și metabolism

Vitamina E este numită și vitamina fertilității, deoarece ajută la buna dezvoltare și funcționare a organelor de reproducere. Ovarele și testiculele au însă un rol mult mai important prin secrețiile lor în sânge, și sunt parte din categoria de organe numite glande endocrine. Puțini știu că Vitamina E are o influență majoră în ceea ce privește funcționarea corectă a acestor glande și a metabolismului.

100 g de germeni de grâu conțin 30 mg de Vitamina E pură. Consumul de germeni de grâu ajută femeile să conceapă mai repede și să prevină nașterile premature sau avortul spontan. Foarte bine se pot extrage beneficiile acestor cereale pentru femeile gravide din capsulele cu ulei de germeni de grâu.

Băi de șezut cu germeni de grâu pentru insuficiență ovariană

Insuficiența boală este de multe ori o cauză mai puțin cunoscută a creșterii necontrolate în greutate și a obezității la femei. Foarte bune roade dau în acest caz băile de șezut cu germeni de grâu și alte plante medicinale pentru femei. Germenii de grâu ajută la stimularea ovarelor, creșterea ratei metabolice și eliminarea grăsimilor nocive.

Germeni de Grâu – Beneficii

Germeni de Grâu – Beneficii

Germeni de grâu – pentru buna dezvoltare a copiilor și rezistența adulților

Adulții care resimt o stare permanentă de oboseală, lipsă de vigoare și surmenaj sau stres neurastenic, au nevoie de un aport de Vitamina E naturală. Aceasta se poate lua din capsulele de ulei de germeni de grâu, sau din alte surse alimentare, cum este salata verde, soia sau măcrișul. Inclusiv impotența se poate trata cu ajutorul acestui ulei miraculos.

Germenii de grâu ajută și copiii să se dezvolte și să crească corect, având o influență benefică asupra celor mai importante glande ale copiilor. Gustul delicios al germenilor de grâu face acest produs ușor de acceptat de cei mici. Germenii de grâu pot fi presărați în supe sau musli, sau pe chifle duci servite cu miere de albine la micul dejun.

Familiile care locuiesc în zone acaparate de dezvoltarea modernă socială ar trebui să includă mai multe cereale integrale și produse naturale în dieta zilnică. Germenii de grâu sunt o hrană concentrată recomandată de nutriționiști pentru un consum regulat.

Conținut nutrițional complet

Pe lângă vitamina E, germenii de grâu conțin și acizi grași esențiali care combat inflamațiile și protejează sistemul imunitar și cardiovascular. Lecitina din acest ulei este esențială pentru sănătatea creierului, ficatului și inimii. Octacosanolul este un tip de alcool care crește rezistența și performanța în timpul activităților fizice sau sportive. Gama completă de vitamine B din germenii de grâu contribuie la stimularea digestiei, funcției intestinale și absorbției de substanțe nutritive în corp.

Citeşte mai multe despre:

1 comentariu

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.