Rochii de Ocazie – Scurte, Elegante, Vară/Toamnă

Alegerea stilului potrivit pentru o rochie de ocazie depinde de mulți factori importanți, precum anotimpul și data evenimentului, locația și tipul de ocazie. Invitația ar trebui să ne ofere indiciile necesare pentru a găsi ținuta potrivită. Superbele modele de rochii de ocazie din imagini aparțin colecțiilor Lazaro

Preturi si modelele de rochii de ocazie la  

 

Rochii de Seară Lazaro

Rochii de Seară Lazaro

Rochii de ocazie 

Formalitatea evenimentului este în general factorul care face alegerea. Opțiunile sunt astfel mai ușor de delimitat, știind cum va fi evenimentul: formal, casual, tradițional, tematic, etc.

Sezonul acesta, moda femeilor în ceea ce privește rochiile de seară și de ocazii speciale este plină de farmec.

Stilul rochiilor create pentru 2013 au acel vechi stil Hollywoodian care atrage prin nonșalanță, simplitate și strălucire, datorată materialelor lucioase, fine și alunecoase. Se poartă de asemenea rochiile Baroc, Art Deco și Victorian, care celebrează eleganța feminină autentică.

Rochiile de ocazie inspirate de stilul anilor trecuți sunt mai elegante ca oricând, datorită adaptărilor ținutelor la moda anilor curenți.

La capitolul culoare, se poartă anul acesta rochiile în tonuri de bijuterie, metalice, negru, roșu și alb. Nuanțele pastel, fine, cum este șampania, rozul pal, bejul sau aurul metalic sunt de asemenea în tendințe.

Rochii de ocazie scurte elegante

În ceea ce privește croiul, rochiile de seară scurte cu volum sunt prima alegere a fetelor tinere. Acest stil dă unei femei un aer șic, feminin și încrezător, datorită practicalității și confortului asigura de dimensiunea și volumul fustei.

Rochii de Ocazie Scurte Elegante

Rochii de Ocazie Scurte Elegante

Rochiile cloșate au de asemenea un look romantic și distractiv, dar totodată elegant, care le face potrivite pentru o ieșire în oraș seara.

Rochii de Seară Scurte

Rochii de Seară Scurte

La aceste rochii, merge foarte bine o pereche de pantofi în tonuri îndrăznețe: argint, auriu, violet, roșu catifelat, sidef, ceva care să se potrivească frumos cu celelalte accesorii.

Rochie de Ocazie Scurtă, Elegantă

Rochie de Ocazie Scurtă, Elegantă

Rochiile care cad până în podea par să fie pe placul femeilor care doresc o ținută clasică, sau chiar regală, potrivită unei petreceri formale. Acest stil se potrivește aproape tuturor formelor și siluetelor, datorită versatilității. Inclusiv rochiile de seară până la genunchi sunt preferate de femeile mature, care vor ceva mai multă acoperire pentru picioare, dar totodată un look mai tineresc. Acest stil se găsește deseori sub numele de rochii cocktail.

Rochii de Seară Lungi

Rochii de Seară Lungi

La rochiile lungi, merg decolteurile în formă de V, sau topurile cu un singur umăr – bretea sau mânecă. Femeile mai plinuțe pot alege o rochie de seară cu corset, pentru a beneficia de o siluetă aparent mai subțire și suplă.

Rochii de Ocazie Lungi

Rochii de Ocazie Lungi

Rochii de ocazie vară-toamnă

Femeile inspirate de stilul antic vor aprecia rochiil de ocazie cu textură filigranată, care dau o alură extrem de romantică și feminină. Satinul simplu sau cutat și dantela bogat ornamentată sunt de asemenea în topul celor mai frumoase texturi pentru rochii de ocazie vară-toamnă.

Rochii de Ocazie 2013 Elegante

Rochii de Ocazie Elegante

Preturi si modelele de rochii de ocazie la 

Citeşte mai multe despre:

1 comentariu

  1. Ce frumoase sunt ! 🙂

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.