Fursecuri vegane fără zahăr și gluten – doar 3 ingrediente!
Căutați o rețetă de fursecuri vegane fără zahăr sau fără gluten? Ați ajuns unde trebuie. Rețeta de mai jos îndeplinește toate aceste condiții.
Fursecurile se fac doar din 3 ingrediente. Nu conțin zahăr, nici făină, nici ulei, ouă sau lactate.
Sunt ideale pentru persoanele cu diabet, cei cu alergii alimentare sau intoleranță la anumite ingrediente.
Le pot consuma și cei care țin cură de slăbire. Sunt potrivite și pentru copii, ca mic-dejun, desert sau gustare.
Cumpără cartea 100 de Prăjituri fără zahăr
Fursecurile sunt îndulcite în mod natural, cu fructe. Sunt bogate în fibre și proteine. Au un conținut caloric redus.
Sunt hrănitoare și sățioase. În plus, se prepară foarte repede.
Cuprins
Fursecuri vegane fără zahăr și gluten din mere și nuci
Nr. de porții: 24 de fursecuri
Durată totală de preparare: 40 de minute
Ingrediente
• 3 mere mari
• 90 g de fulgi de ovăz (vi-i recomand pe aceștia fără gluten)
• 150 g de migdale (vi le recomand pe acestea)
Mod de preparare
Cu o seară înainte, puneți migdalele într-un bol. Turnați peste ele apă și lăsați-le la înmuiat până dimineață.
A doua zi, aruncați apa și clătiți-le. Decojiți merele și tăiați-le cubulețe. Puneți toate ingredientele în vasul robotului cu lama S. Migdalele pot fi înlocuite cu nuci sau alune.
Cumpara migdale crude
Mixați până când obțineți o compoziție omogenă. Puteți adăuga și alte ingrediente, precum stafide, chispuri de ciocolată, afine, coacăze uscate, morcov ras.
Transferați compoziția într-o tavă/formă de dimensiunea 30 x 20, tapetată cu hârtie de copt. Presați bine și nivelați. Preîncălziți cuptorul la 190 de grade Celsius.
Coaceți blatul timp de 30 de minute. Este gata când a căpătat o culoare aurie pe deasupra.
Rețete similare
Pe site-ul nostru puteți găsi și alte rețete de fursecuri fără zahăr și fără gluten:
Fursecuri vegane din fulgi de ovăz și cocos – fără zahăr sau făină
Fursecuri crude din migdale și miere (fără zahăr)
Fursecuri rapide din banane și fulgi de ovăz – fără zahăr, făină sau ulei
Fursecuri cu lămâie și cocos (fără zahăr și făină)
Lăsați blatul să se răcească 10 minute, sau până se întărește, apoi îl puteți tăia. Păstrați fursecurile obținute într-o caserolă, în frigider. Rezistă o săptămână fără probleme.
Sursă articol: Nest & Glow, 3-Ingredient apple almond breakfast bars recipe: https://www.nestandglow.com/healthy-recipes/3-ingredient-apple-almond-breakfast-bars