Cum să scapi rapid de 2-3 kg! Dieta de 3 zile recomandată de Irina Reisler

Irina Reisler este cunoscută pentru ambiția de a scăpa de surplusul de kilograme care ajunsese să îi pună viața în pericol.

A scris și o carte în care povestește traseul de la 100 de kg la 50 de kg. și strategiile pe care le folosește pentru a se menține slabă de mai bine de 20 de ani.

Dieta de 3 zile cu care scapi de 2-3 kg - Irina Reisler

Dieta de 3 zile cu care scapi de 2-3 kg – Irina Reisler: Viva.ro

Dieta de 3 zile cu care slăbești 2-3 kg

Pe site-ul ei a publicat de curând un regim de 3 zile pentru o ajustare rapidă a siluetei.

Acesta a venit ca răspuns la o întrebare pe care o primea destul de des și anume cum procedează atunci când acumulează câteva kilograme în plus.

Femeile în general sunt nemulțumite de silueta lor, mai ales atunci când cântarul depășește cu mult valoarea „normală”.

Dacă încă nu te-ai hotărât să începi o cură de slăbire, dar vrei să te eliberezi de câteva kilograme sau să vezi cum e să pierzi din greutate, încearcă regimul propus de Irina.

Dieta aceasta scurtă o are de la un nutriționist care i-a recomandat-o pentru corectarea unor probleme „mici” de greutate care apar negreșit.

La ea apelează cam de 2 ori pe an, atunci când are un mic surplus adunat de care vrea să scape.

Nu este grea, nici foarte restrictivă. În 3 zile poți da jos în jur de 2-3 kg. Meniul este același pe toată durata curei.

Practic, în fiecare zi trebuie să mănânci același lucru. Poate pentru unii e un regim monoton, poate pentru alții e practic.  Când știi ce ai de mâncat și ți-ai pregătit dinainte masa și porțiile, e mai ușor să începi și să finalizezi cura de slăbire pe care ți-ai propus-o.

Meniul pe cele 3 zile de dietă

După ce vă treziți și vă spălați, trebuie să beți 2 pahare mari cu apă. Apa poate fi simplă sau cu adaos de suc de lămâie.

La prima masă a zilei se consumă un pahar (200 ml) de suc de ananas sau grepfrut proaspăt stors. Se mănâncă apoi 5-6 ouă de prepeliță fierte.

Se poate bea cafea, dar aceasta trebuie să fie simplă. Adică fără zahăr, lapte sau alte ingrediente.

Între micul-dejun și masa de prânz se beau din nou 2 pahare mari cu apă.

Masa de prânz se începe cu un măr verde. După jumătate de oră se bea un pahar mare cu apă, apoi se servește mâncarea. Aceasta constă într-o porție de vită la grătar (150 g) și o porție egală de fasole verde fiartă. Fasolea poate fi stropită cu zeamă de lămâie și asezonată cu usturoi și verdeață.

Între prânz și cină se beau iarăși 2 pahare mari cu apă.

Ultima masă a zilei constă tot dintr-o porție (150 g) de vită la grătar, asociată cu o salată de verdețuri. Dressing-ul se face din suc de lămâie și 1 lingură de ulei din sâmburi de struguri.

Până vă culcați mai trebuie să consumați 2 pahare de apă. Înainte de culcare se administrează o cană de ceai pentru detoxifiere.

Reguli importante

Cantitatea de apă consumată în timpul zilei poate fi și mai mare decât cea indicată, dar nu mai mică. Singura condiție este să serviți apa între mese, așa cum este recomandat mai sus.

Regimul alimentar este fix. Nu trebuie să înlocuiți absolut nimic, nici să eliminați ceva, nici să faceți adăugiri.

Cura durează 3 zile și nu mai mult. Se poate face o dată la 6 luni.

Irina menționează că persoanele care încearcă dieta dar nu reușesc să o finalizeze întocmai, pot să încerce din nou după o pauză de 2-3 luni.

Sursă articol: Irina Reisler, Regim expres de 3 zile pentru ajustarea siluetei: https://www.irinareisler.ro/regim-expres-de-3-zile-pentru-ajustarea-siluetei/

Citeşte mai multe despre:

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.