Coafuri cu breton drept pentru par lung

Evolutia trendurilor din domeniul frizurilor este ilustrata de prezentarile de moda din Paris, Milano sau New York. Cele mai noi coafuri cu breton drept pentru par lung radiaza incredere si eleganta. Creatorii de moda precum si stilistii celebritatilor au fost fermecati de efectul spectaculos creat de aceste frizuri stilate. Bretonul a devenit un accesoriu ‘statement’ folosit de hairstilisti pentru a oferi rafinament diferitelor forme ale fetei.

In ultimele decenii bretonul drept a castigat teren fata de bretonul filat. Variatiile acestor accesorii sunt numeroase. Fashionistele cu ambitii de trendsetteri pot opta pentru bretonul des si mai lung pentru un look misterios si nonconformist. Pe de alta parte, doamnele si domnisoarele care admira variatiile clasice al bretonului drept pot opta pentru stilul traditional filat si elegant.

Stilistii ne ofera colectii intregi de coafuri cu breton drept pentru suvite lungi. Coada de cal, cocul, buclele lejere arata fantastic in combinatie cu acest detaliu indragit. Aruncati o privire asupra listei de celebritati care promoveaza acest trend la decernarile de premii din Hollywood. Jessica Alba si Taylor Swift au facut ravagii cu frizurile lor de gala care ilustreaza cum se poarta bretonul drept in combinatie cu o coafura ‘updo’ moderna si ultra-feminina.

Olivia Wilde si Zooey Deschanel sunt alte actrite care doresc sa pastreze eleganta unui breton drept purtand frizuri sofisticate si elegante. Cele mai trendy cocuri se pot completa cu accesorii precum agrafe sau bentite dar si cu impletituri chic sau bucle voluminoase. Pentru evenimentele importante optati pentru o coafura coc strans cu un breton drept si finisat. Insa, pentru o petrecere in club puteti alege niste bucle lejere cu un breton natural aranjat fara ajutorul unor produse profesionale.

Folositi-va cunostintele despre ultimele trenduri din coafurile de ocazie si nu uitati sa va faceti programare la un salon de coafura pentru a mentine aerul chic si aranjat al bretonului.

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.