SOLUȚIE naturală pentru PETELE galbene de TRANSPIRAȚIE

Petele de transpirație sunt de multe ori un lucru inevitabil, care se datorează fie unui deodorant ineficient, fie hainelor de corp foarte strâmte, fie efortului fizic foarte mare.

Multe femei se confruntă cu problema petelor galbene care se formează în timp pe regiunea axilei a sutienului și maiourilor, și care nu mai ies la spălat.

Soluție pentru scoaterea petelor de transpirație

Am găsit o soluție 100% naturală care poate îmbunătăți semnificativ aspectul neplăcut al petelor galbene de pe hainele albe. Se prepară ușor în casă și este mult mai accesibilă ca preț față de înnălbitoarele dure din comerț.

Conține lămâie și bicarbonat, două din cele mai eficiente ingrediente pentru îndepărtarea petelor de pe diverse suprafețe. Bicarbonatul ajută inclusiv la estomparea petelor de pe dinți.

Sucul de lămâie conține acid citric, un compus care acționează ca un agent de înălbire, îndeosebi prin expunerea la lumina soarelui.

_______________________________________________________________________________________________________________

Soluție pentru petele de transpirație

Ingrediente

• 100 ml de suc de lămâie
• 100 ml de apă
• ½ linguriță de bicarbonat de sodiu
• ½ linguriță de sare

Metodă

Amestecați suc de lămâie și apă în cantități egale într-un bol. Adăugați bicarbonatul de sodiu și sarea și amestecați ușor. Atenție, acesta va reacționa cu sucul de lămâie și se va umfla.

Pentru a utiliza mai ușor soluția vă puteți ajuta de o periuță de dinți (pe care nu o mai folosiți). Înmuiați periuța în soluție și frecați porțiunea de material îngălbenită. După mai multe aplicații, lăsați soluția să acționeze, și frecați din nou. Repetați procedeul de mai multe ori, până obțineți rezultate.

Spălați apoi piesa în mașina de spălat cu apă caldă sau fierbinte.
Aspectul petelor se va îmbunătăți vizibil după o singură aplicație. După încă 1-2 spălări sunt șanse mari să dispară complet.

Sucul de lămâie poate fi înlocuit cu suc de lime sau de grepfrut.

_______________________________________________________________________________________________________________

Sursă: Hello Glow, NO MORE ARMPIT STAINS! TRY THIS ALL-NATURAL DIY SWEAT STAIN REMOVER: https://helloglow.co/no-more-armpit-stains-try-this-all-natural-diy-sweat-stain-remover/

Citeşte mai multe despre:

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.