Cărbunele Medicinal Tratează Indigestia, Balonarea şi Gastrita

Remediul cel mai bun şi ieftin deopotrivă împotriva balonărilor şi a afecţiunilor digestive este cu siguranţă cărbunele medicinal.

Multe femei apreciază eficienţa acestui produs, mai ales pentru că este uşor de găsit şi accesibil tuturor. Am ales să punctăm mai bine toate calităţile acestei pilule magice, despre care nu prea se mai vorbeşte în ultimul timp.

Cărbunele Medicinal Tratează Indigestia, Balonarea şi Gastrita

Cărbunele Medicinal Tratează Indigestia, Balonarea şi Gastrita

Indigestie
Nimic nu poate îndepărta starea incomodă de indigestie mai bine decât cărbunele medicinal. Această pastilă te ajută să scapi de balonare, arsuri stomacale şi alte afecţiuni spontane la nivelul funcţiei digestive în doar câteva minute. Efectul este rapid şi eficient întotdeauna. Se poate lua cu şi cu ceai. Cei care se ştiu cu probleme în această privinţă sunt sfătuiţi să ia o pastilă înainte de masă cu jumătate de oră, doar preventiv.

Crize de gastrită
Stările frecvente de indispoziţie digestivă sunt uşor de îndepărtat cu ajutorul unei pastile de cărbune medicinal. Acest produs are un efect benefic asupra stomacului, absorbind acidul gastric care produce crizele de gastrită. Cei afectaţi de usturimile cauzate de gastrită pot lua preventiv cărbune medicinal. Se poate găsi în farmacii sub formă de pilule sau pulbere (care se dizolvă în apă).

Intoxicaţii
Cărbunele medicinal este un remediu de nădejde pentru cei care au ingerat substanţe toxice sau prea multe medicamente. În acest caz, se pune o linguriţă de cărbune medicinal într-un litru de apă şi se bea imediat, pentru eliminarea substanţelor nocive din organism.

Flatulenţă
Gazele sunt normale atâta timp cât au loc la un grad de frecvenţă redusă. Când însă acestea devin dese şi dificil de controlat, se poate apela la cărbunele medicinal. Cei care se confruntă o siuaţie asemănătoare pot luat un cărbune după o masă bogată în fibre, precum sunt fasolea, soia, lintea, mazărea, ceapa, nucile, stafidele, merele sau prunele uscate.

Diaree
Se recomandă 2 pastile de cărbune medicinal în caz de diaree survenită în urma consumării unui amestec de alimente nepotrivit. Efectul se va simţi după jumătate de oră.

Inflamaţii şi răni
Iarăşi, cărbunele medicinal este fenomenal în vindecarea înţepăturilor de insecte, rănilor, inflamărilor, iritaţiilor sau eczemelor de la nivelul pielii. Se aplică amestecul de o lingură de pulbere de cărbune cu o lingură de apă direct pe zona suferindă, şi se acoperă cu un pansament pentru 12 ore. Atenţie, nu se recomandă folosirea acestui tratament pentru rănile deschise, pentru că lasă pete pe piele.

Întrebați medicul sau farmacistul înainte de a folosi acest produs pentru problema de sănătate pe care o aveți.

Citeşte mai multe despre:

5 comentarii

  1. florescu ioana

    Cărbunele medicinal este foarte bun în caz de indigestie și are au balonare.Îl recomand celor celor care suferă de așa ceva!

  2. Multumim tare mult pentru aceste sfaturi interesante

  3. buna ziua ma intereaza acesti carbuni dar nustiu cum se numesc in engleza ca sai pot cumpara daca stiti cumva va rog sami dati un mesaj va multumesc

    • În engleză se numește ACTIVATED CHARCOAL. Întrebați medicul sau farmacistul înainte de a utiliza acest produs pentru a vă asigura că nu există contraindicații și interacțiuni.

  4. Va rog sa ne scrieti si contraindicatiile, atentionarile si interactiunile.

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.