Siropul Echinofruct forte – TONIC general și stimulent IMUNITAR

Vă recomandăm un sirop 100% natural de la Nera Plant, recomandat persoanelor cu imunitatea scăzută, predispuse la infecții și alte boli. Conține un amestec de plante cunoscute pentru proprietățile lor imunostimulatoare.

Sirop Imunitate

Sirop Imunitate

După cum sugerează și numele, siropul Echinofruct conține extracții de echinacea – considerată cea mai puternică plantă imunostimulatoare.

Numeroase studii confirmă faptul că echinacea reduce incidența și durata unei răceli. Utilizările medicinale ale acestei plante se datorează proprietăților sale imunologice. Experimentele au demonstrat că extractele de echinacea au o activitate imunomodulatoare semnificativă, mai ales asupra macrofagelor (celule ale sistemului imunitar).

Cele mai bune rezultate s-au obținut în tratarea infecțiilor căilor respiratoare superioare.

Acest produs natural conține și alte fructe renumite pentru efectul lor de întărire a imunității și combaterea sau prevenirea infecțiilor:

Cătină

Cătina este un tonic general impresionant. Fructele sunt o sursă valoroasă de vitamine – A, B1, B2, B12, C, E, K și P și antioxidanți – flavonoide, carotenoide și fitosteroli. Ajută la reducerea inflamațiilor, combate ulcerul stomacal și hipertensiunea arterială, ajută în osteoporoză, obezitate, gută, prostatită cronică, hemoragii, cataractă, acnee și alte afecțiuni cronice.

Coacăze negre

Studiile au confirmat că extractele de coacăz negru inhibă patogenii asociași cu afecțiunile infecțioase orale, nazofaringiene și respiratorii, inclusiv streptococii, gripa și herpex simplex. Coacăzele negre au fost studiate și pentru potențialul lor terapeutic asupra hipertensiunii arteriale și a altor boli cardiovasculare, asupra afecțiunilor oculare și a neuropatiei diabetice.

Porumbele

Porumbelele sunt revitalizante, cresc capacitatea de auto-apărare a organismului, combat oboseala și epuizarea fizică, și ajută la detoxifierea corpului.

Muguri de brad

Mugurii de brad sunt un ingredient folosit în numeroase produse farmaceutice pentru afecțiunile respiratorii (bronșită, tuse), recomandat și persoanelor anemice, slăbite, veșnic obosite sau demineralizate. Mugurii de brad acționează ca un tonifiant pentru organismul copiilor.

Indicații terapeutice

Siropul Echiofruct forte acționează ca un tonic general, având un efect stimulator mai ales pentru sistemul imunitar. Aprovizionează corpul cu vitamine și minerale, și corectează deficitele deja existente. Crește rezistența împotriva infecțiilor, și ajută corpul să se apere singur împotriva bolilor.

Un efect benefic îl are în mod special asupra persoanelor alergice, mai ales la nivelul aparatului respirator.

– anemie
– oboseală cronică
– rezistență scăzută la efort fizic sau intelectual
– astenie
– convalescență
– predispoziție la infecții virale

Acest sirop minunat se poate comanda online

Surse:

1. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17597571
2. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12622467
3. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3317027/

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.