NĂPRAZNIC cu MIERE – o rețetă pentru cancer la sân, cancer genital, cancer de piele și sterilitate la bărbați (rețetă)

Năpraznicul (Geranium robertianum), o plantă cunoscută și sub numele de “iarba Sfântului Robert”, este renumită pentru puterea ei de a ajuta la vindecarea unor boli grele, precum cancerul, tumorile și afecțiunile genitale ale femeilor.

Năpraznic cu Miere - Cancer

Năpraznic cu Miere – Cancer

Năpraznicul crește în mod spontan la noi în țară, îndeosebi în zonele de munte și de deal, la margine de drum sau de ape. Se culege partea aeriană, fără rădăcină. Tulpina cu tot cu flori se rupe ușor, fără să fie nevoie de cuțit.

Năpraznic cu miere – rețetă

Ingrediente

• pulbere de năpraznic
• miere de albine

Preparare

Pulberea de năpraznic se obține din planta uscată. După ce a fost culeasă, se întinde în strat subțire într-un loc ferit de soare și aerisit. Se întoarce des. Năpraznicul uscat se poate păstra și folosi timp de doi ani.

Pulberea de năpraznic se obține astfel: planta întreagă se usucă și apoi se macină fin prin râșnița electrică de cafea. Se cerne apoi printr-o sită cu găuri mici. Pulberea rezultată se păstrează într-un borcănel de sticlă care se închide ermetic. Este bine să se prepare doar cantitatea de pulbere necesară pentru o zi, conform recomandărilor de mai jos, pentru ca efectele să fie maxime.

Pulberea de năpraznic și mierea de albine se amestecă în părți egale. Mierea va înmuia pulberea și o va face mai ușor de înghițit. Se consumă câte 1 linguriță, de 4 ori pe zi, înainte de masă. O cură durează 3-6 luni. În cazuri grave, acest tratament se poate asocia cu un regim de sucuri și crudități, după dieta recomandată de Rudolf Breuss.

Indicații terapeutice:

– cancer genital
– cancer mamar
– cancer de piele
– impotență și sterilitate la bărbați

Sursă: “Previne și Învinge Boala cu Plante Medicinale Imunitare și Aadptogene”, Virgina Ciocan, Ed. Universitară

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


1 comentariu

  1. DACA AS MAI STI CE FEL DE PLANTA ESTE ASTA!

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.