Supozitoare cu Rășină de Brad și Propolis – Chist Ovarian, Răni pe Col, Fibrom, Hemoroizi

Supozitoarele pe bază de rășină de brad și propolis s-au dovedit eficiente în afecțiunile ginecologice ale femeii: chisturi ovariene, fibrom uterin, inflamații ale uterului, răni pe colul uterin, anexită sau cervicită, precum și în tratarea hemoroizilor, fisurilor anale, sau durerilor sindromului premenstrual. Inclusiv bărbații pot încerca acest produs naturist pentru afecțiunile prostatei.

Supozitoare cu rășină de brad și propolis – Proprietăți și efecte 

Supozitoare cu Rășină de Brad și Propolis (Image courtesy sxc.hu)

Supozitoare cu Rășină de Brad și Propolis (Image courtesy sxc.hu)

Supozitoarele cu rășină de brad și propolis se găsesc la toate magazinele naturiste. O cutie costă în jur de 10-12 lei. Supozitoarele conțin extract de propolis, extract uleios din rășină de conifere, unt de cacao și ceară de albine.

Acest produs are efecte calmante, relaxante, tonice și stimulante deopotrivă. are proprietăți antiinflamatorii, antiseptice și cicatrizante.

Propolisul are efecte antimicrobiene, antivirală și antifungică. Este un ingredient antioxidant, regenerator, antiinflamator și imunostimulent. Studiile au arătat că propolisul are și efecte antitumorale, datorită conținutului de quercetină și acid cafeic.

Rășina de brad acționează împotriva infecțiilor, reduce inflamațiile, cicatrizează, crește rezistența corpului și induce o stare de confort.

_______________________________________________

> Indicații terapeutice

Supozitoarele cu rășină de brad și propolis se adresează unei game specifice de boli și simptome.

Produsul este recomandat cu succes în următoarele afecțiuni:

– Anexită acută și cronică
– Chisturi ovariene
– Răni pe uter
– Cistită
– Fisuri anale
– Hemoroizi interni și externi
– Prostatită

___________________________________________________________________________________________

 > Mod de utilizare

Supozitoarele se introduc în zona ano-rectală sau genitală. Persoanele care nu pot suporta senzația de scaun care apare în urma administrării ano-rectale, pot introduce supozitoarele la fel de bine intra-vaginal.

Femeile pot administra câte 2 supozitoare intra-rectal pe zi. Tratamentul se începe din ziua a 5-a până în ziua a 19-a a ciclului menstrual, și se întrerupe până în luna următoare, când se reia din a 5-a zi și până în ziua a 19-a a menstruației. Se repetă conform acestui plan pe o durată de 3 luni, sau maxim 6 luni la rând. Rezultatele se văd după 3 luni de tratament. În cazul rănilor pe colul uterin, supozitoarele se introduc în vagin, pentru vindecarea mai rapidă a leziunilor.

Bărbații pot administra tot câte 2 supozitoare intra-rectal, până la dispariția simptomelor. Tratamentul nu trebuie să depășească 6 luni.

În cazul crizelor provocate de hemoroizi sau fisurilor anale, se introduc câte 2-3 supozitoare pe zi.

___________________________________________________________________________________________

> Efecte secundare

Întrucât este un produs natural, nu au fost semnalate efecte adverse la utilizare. Pot să apară totuși unele reacții alergice la unele persoane, însă acestea vor dispărea după încetarea aplicațiilor. Persoanele care au alergie la propolis sau conifere nu trebuie să folosească acest produs.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.