Leacuri de la cititori (VI) – cu tămâie, gelatină, lămâie, ceapă

În acest articol cu leacuri de la cititori puteți găsi mărturiile unor persoane care s-au tratat de pietre la rinichi sau bilă, crize de ulcer, hemoroizi, tuse, bronșită, dureri articulare și multe alte probleme.

Au folosit chiar ingrediente banale, pe care mulți dintre noi le avem în casă, precum gelatina sau ceapa.

Leacuri de la cititori cu tamaie si gelatina

Leacuri de la cititori cu tamaie si gelatina

PIETRE

Semințele de lubeniță se macină în mașina de cafea (pentru 10 zile măsurați 10 lingurițe, măcinați și păstrați într-un borcan cu capac) și de la ziua 1 a lunii până în 10 ale lunii, dimineața pe stomacul gol iau combinația următoare: amestec o linguriță de sâmburi măcinați cu o linguriță de ulei de măsline și una de zeamă de lămâie atunci stoarsă.

Stați liniștit 20 de minute, culcat pe partea dreaptă cu ceva cald (un prosop încălzit sau o pernă electrică).

Cura e 10 zile, cu 20 de zile pauză, trei luni la rând. Dacă știți că sunteți predispus la a acumula și a face pietre, faceți cura și toamna și primăvara! Să vă fie cu leac!” – Tita Iucu.

CRIZE DE ULCER

„Pentru ulcerul soțului. Se pune un ou într-un pahar. Se acoperă cu zeamă de lămâie – una, dacă e mai mare, sau două mai mici. Pui un capac pe pahar și lași așa 7 zile.

Eu făceam de duminică și până duminică. Și îl pui la frigider. Se scoate pielița oului, se bate bine cu furculița și se strecoară. Se bea dimineața. Are gust de iaurt.

Se face de 4 ori, adică o lună, cu o lună pauză. A dat rezultate uimitoare, adică trebuia să se opereze, și cu rețeta dată de o doamnă mai în vârstă din București – mutată la pensie la țară, a scăpat de toate crizele de ulcer”” – Irina Păunescu.

HEMOROIZI

Vitamina C întărește capilarele. Citiți despre rolul vitaminei C în boala hemoroidală. Nu luați vitamina C, că nu are același efect. Mai bine lămâie – ½ lămâie pe zi.

În prima săptămână scapi de sângerări. În 3 luni de răni și pe urmă se cicatrizează.

Sau ceai de măceșe, 1 cană pe zi, sau cătină – câteva bobițe pe zi” – Delia.

TUSE, BRONȘITĂ

„Ai început să tușești? Mănâncă o ceapă crudă și bea un pahar cu vin roșu și a doua zi nu mai tușești și te simți bine.

Fă-ți un ceai cu 5 cepe și câteva nuci sparte cu miez cu tot – dacă nu, numai cojile.

Și dacă ai bronșită, a doua zi după ce ai băut ceaiul ți-au dispărut simptomele de bronșită” – Milo Victoria.

GELATINĂ

„Tratamentul cu gelatină este foarte eficient! Am artroză la genunchi și mă chinuiau durerile de câteva luni bune.

Am pus jumătate de pliculeț de gelatină într-un sfert de cană de apă. Când s-a întărit, am tăiat-o cu cuțitul în 4 bucăți.

În fiecare zi am luat o bucățică pentru masaj. Când se termină cele 4 bucățele, se face altul. Eu am combinat masajul cu gelatină cu consumul oral de gelatină, dimineața, pe stomacul gol.

Efectul este extraordinar! Încă nu am terminat cura și sunt plăcut surprinsă ce efecte miraculoase are această banală gelatină.

După 10 zile au trecut durerile cumplite din genunchi. Apoi au trecut și crampele musculare care mă chinuiau noaptea. Și pe zi ce trece mă minunez cât de bine mă simt și ce alte probleme de sănătate se mai rezolvă cu ajutorul gelatinei.

Pielea a început să fie mai luminoasă! Recomand cu căldură celor cu probleme de articulații să folosească gelatina” – Margareta Mladin Fersedi.

„Eu am urmat și urmez tratamentul cu gelatină, și în comparație cu un medicament – fie el și naturist – sau cremă pentru articulații, chiar am simțit că a avut efect” – Fulgeanu Dana.

TĂMÂIE

„Folosesc tămâia albă de 35 de ani și am scăpat de operații, în condițiile în care litiaza renală și biliară sunt boli ale familiei” – Mihaela Dumitrescu.

„Eu am luat câteva luni în fiecare zi câte 3 boabe de tămâie înainte de masă pentru pietre la bilă și am scăpat de ele” – Lili Ana.

„Eu am luat 10 zile câte o bucată de mărimea bobului de orez și am scăpat de piatră” – Elena Letiția.

„Mama mea a luat tămâie pentru piatra la rinichi și într-adevăr a eliminat piatra care nu putea fi eliminată normal din cauza mărimii” – Pia Pantis Slavin.

„Eu am luat-o la 2, 3 zile – câte un grăunte ca un bob de mazăre, timp de 3 săptămâni. Dizolvă pietrele mari și le elimină cu dureri minime” – Dumitra Zbarcea.

„În Orient, femeile toarnă un pahar de apă peste 4 bucățele de tămâie seara și dimineața bea apa pe stomacul gol. Se refolosesc aceleași bucățele de tămâie pentru 4 sau 5 zile la rând, apoi se folosesc alte bucăți de tămâie.

E bine să se ia cât mai des. E bine de știut că spre deosebire de noi, orientalii nu prea au probleme cu cancerul și cu virușii, bacteriile. Cred că asta poate să ne spună cât este de benefică această apă de tămâie” – David Mariana.

Dacă știți și voi alte leacuri utile, faceți-le cunoscute în comentariile la acest articol, ca să se folosească și alții de ele.

Articole pe aceeași temă:

Leacuri de la cititori (I)

Leacuri de la cititori (II) – pietre la rinichi, crize de ficat, imunitate, slăbit etc.

Leacuri de la cititori (III) – bronșită, calculi, hemoroizi, călcâie crăpate, reumatism

Leacuri de la cititori (IV) – tumori, dureri, pietre la rinichi, arsuri, infecții

Leacuri de la cititori (V) – cu rostopască, frunze de nuc, ulei de cătină, bicarbonat, ouă de prepeliță

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.