Leacuri de la cititori (II) – pietre la rinichi, crize de ficat, imunitate, slăbit etc.

Leacurile probate sau descoperite prin experiență proprie inspiră întotdeauna cea mai mare încredere.

În rândurile următoare vă prezentăm câteva remedii dezvăluite de cititorii site-ului nostru, pentru afecțiuni renale, hepatice, arsuri și nu numai.

Leacuri de la cititori (II)

Leacuri de la cititori (II)

PIETRE LA RINICHI

„Soțul meu a eliminat pietre la rinichi cu o lingură de oțet de mere diluată într-un pahar cu apă în fiecare dimineață… nu pe stomacul gol, ci după ce a mâncat… plus la această cură am înlocuit apa chioară cu apă 2 litri și zeama stoarsă de la 2 lămăi… o limonadă mai concentrată la care puteți adăuga miere sau zahăr după gust.

Mare grijă, mâncați binișor ca acidul de lămâie rupe stomacul. Cura a durat cam o lună, zilnic, iar eu după 2 luni am eliminat, pietrele, dar nu am băut oțetul cu apă… doar limonadă la greu” – Madelina Magdalena.

„Seara, cu șase zile înainte, am consumat circa 1 litru de suc de mere stors proaspăt în casă. Am eliminat lactatele și derivatele și orice prăjeală (sunt lacto-ovo-vegetariană).

De la ora 14:00 nu mai mai mâncat nimic. Nu mi-a fost greu, pentru că eu mănânc doar odată pe zi.

La ora 18:00 am băut o doză de sare amară dizolvată în apă. La ora 20:00 am băut a doua doză.

La ora 22:00 am băut amestecul de ulei de măsline cu suc de lămâie și de grepfruit.

Peste noapte am început să am descărcări lichide.

Dimineața la 7:00 am băut a treia doză de sare amară cu apă. La ora 9:00 am băut-o pe cea de-a patra și ultima.

Peste zi am început să elimin pietrele. La ora 11:00 am consumat un pahar cu suc de mere; la 12:00 alt pahar.

Pe la ora 14:00 am mâncat broccoli fierți pe abur, condimentați cu suc de lămâie și puțină sare, și un cartof fiert în coajă, stropit cu puțin ulei de măsline și suc de lămâie” – Elena de Carlo.

Citește șiCum se face corect tratamentul cu ULEI de MĂSLINE și SUC de LĂMÂIE pentru eliminarea pietrelor

CHIST PE FICAT

Gargara cu ulei o fac de peste 10 ani. Treptat, am introdus și celelalte, ultima fiind uleiul de măsline cu suc de lămâie, cam de un an.

Am un chist pe ficat, descoperit în 2007, de 10 cm., care-mi făcea probleme. La ultima ecografie era de 6 cm. Te pot asigura că la 57 de ani care-i am acum, mă simt mult mai bine ca la 40, fizic și psihic” – Viorica Ene.

LĂMÂIE CU ULEI DE MĂSLINE

„Consum în fiecare dimineață o jumătate de lămâie stoarsă cu 1 lingură de ulei de măsline și mi s-a reglat tranzitul intestinal” – Maria Florentina Man.

CURA CU USTUROI ȘI LĂMÂIE

„Știu și eu o rețetă cu 35 de căței de usturoi și sucul de la 2 lămâi. Se storcesc cu lingura de lemn pe tocător cățeii de usturoi și se pun într-un litru de apă. Se pun 5 minute pe foc, fără să ajungă la fierbere, și se lasă acoperit 12 ore (adică de la 7 seara la 7 dimineața).

Dimineața se strecoară prin tifon într-o sticlă de și se adaugă zeama de lămâi peste soluția obținută. Se consumă 21 de zile din această compoziție, câte 50 g pe stomacul gol, iar 8 zile pauză, după care repeți cura aceasta încă o dată. Două cure se fac pe an, cum v-am scris.

Este bun pentru orice, mai ales pentru imunitate și menopauză. Eu am făcut și sunt foarte mulțumită, mai ales acum iarna, cel mai bun vaccin antigripal! Vă doresc succes. Cu drag” – Vasilescu Mihaela.

REȚETĂ PENTRU COLESTEROL

„Eu am o rețetă foarte bună contra colesterolului. Fac o cură de 3 săptămâni și o săptămână pauză și încă 3 săptămâni (de cură). Primăvara și toamna.

Rețeta: 30 de căței de usturoi curățați și tăiați felii mărunte, 3 lămâi curățate de coajă și semințe, tăiate mărunt. Se face o pastă cu blenderul, se pune un litru de apă și se fierbe 3-4 minute.

Trebuie avut grijă să nu dea în foc. Se lasă la răcit, se pune într-o sticlă de 1 litru jumate, se ține în frigider.

Se bea în fuecare seară înainte de culcare un păhărel de 40 ml. Eu fac cura de 4 ani, și nu mai am colesterol.

Mie medicamentele pentru colesterol mi-au atacat ficatul. Acum mă simt foarte bine, mulțumesc lui Dumnezeu” – Qualina Doina.

PENTRU FICAT

„Vă recomand consumul de păpădie în cantități industriale. Face miracole” – Maria Andrieș.

Citește șiConsumați păpădie dacă vreți să aveți sângele și ficatul sănătos!

LĂMÂIE CU MIERE ȘI ULEI DE MĂSLINE

„Eu consum de vreo 6 ani. Este benefic pentru cine poate să-l bea. Eu am dat lămâia prin robot cu tot cu coajă. Am amestecat cu 3 linguri de miere de albine polifoliră în borcan de 800 g. și am completat cu ulei de măsline extravirgin.

Mulțumesc lui Dumnezeu și doamnei care mi-a dat rețeta. Am scăpat de operație. Faceți și voi, care aveți în special piatră și nisip la fiere și rinichi și o să vedeți rezultatul. Sănătate multă!” – Luci Brașoveanu.

„Eu am făcut această cură, e foarte bună. Acum nu știu cât poate să-ți curețe ficat, dar știu un lucru și l-am simțit pe pielea mea. Ai o piele și un ten mai luminos, mergi la baie în fiecare dimineață și cam atât” – Violeta Negoiță.

„De 2 luni am început cura, cu mici pauze. Ce am constatat? Diminuarea grăsimii de pe abdomen, rezistență fizică. Acum fug la bucătărie să beau porția pe azi (ulei extravirgin cu zeamă de lămâie)” – Rodica Macovei.

MIRACULOSUL PELIN

„După părerea mea, pelinul este o plantă pe care poți s-o saluți cu „Bună ziua domnule doctor!” Sora mea s-a intoxicat cu monoxid de carbon, nici nu mai vorbea. I-am dat să bea o gură de ceai de pelin. Și-a revenit total.

Soția mea suferea de rău de mașină. Cu o jumătate de litru de ceai de pelin facem România.

Eu pun o linguriță cu vârf de plantă la o cană de apă. Fac infuzie și o beau toată într-o zi, înainte de masă. Mă simt foarte bine” – Ozarchevici Gheroghe.

„Am o hepatită virală, și din când în când beau câte o ceașcă de ceai la prima oră și îmi este mai bine” – Iuliana Iuliana.

„Copilul meu a suferit o arsură gravă la picior. S-a tratat cu unguente fel de fel, iar după o săptămână piciorul lui arăta destul de rău.

După care, două seri la rând, a ținut picioarele ½ oră în ceai de pelin. Acum rănile de la picioare sunt aproape vindecate. Deci pelinul este cu adevărat miraculos!” – Steluța Vasile.

„Da, pulbere, o mai dați prin râșniță, să fie și mai fină. În fiecare dimineață, pe nemâncate, o linguriță (măsură mică), 2-3 săptămâni. Elimină ascita garantat. Multă sănătate!” – Rya Marya Gh.

„Mama mea, acum cincizeci și ceva de ani, când vroia să mai aibă un copil, a făcut băi locale cu pelin, și așa a rămas cu mine” – Georgiana Horneț.

ULEIUL DE SUNĂTOARE

„Când floarea de sunătoare e plină de albine, se adună și se introduce într-o sticlă, peste care turnăm ulei presat la rece de măsline. Este cel mai bun pansament gastric, cicatrizant și antiinflamator.

Acest ulei se poate folosi și exterior, în caz de arsuri. Reface repede rana. Sănătate!” – Elena Neli Dragu.

Citește și Leacuri de la cititori (I)

Dacă știți și voi alte leacuri utile, faceți-le cunoscute în comentariile la acest articol, ca să se folosească și alții de ele.

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.