Tinctură pentru sănătatea aparatului URINAR (pietre, colici)

Bolile cronice ale rinichilor reprezintă o problemă de sănătate publică îngrijorătoare. În multe cazuri, ele rămân nedepistate până ajung la o fază foarte avansată, când deja pacientul are nevoie de dializă sau de un transplant.

Progresia afecțiunilor renale poate fi încetinită sau chiar stopată dacă acestea sunt diagnosticate devreme prin teste simple. Aceste testări sunt indicate în mod deosebit persoanelor cu un risc crescut.

Remedii naturiste rinichi

__________________________________

FACTORI DE RISC ÎN BOLILE RENALE

Persoanele cu un istoric familial de boli renale, cardiovasculare sau diabet au un risc mai mare de a dezvolta a bolilor renale.

Consumul pe termen lung de antiinflamatoare nesteroidiene precum Ibuprofen sau Naproxen crește de asemenea riscul de boli renale.

Alți factori de risc sunt: bolile autoimune, infecțiile cronice ale tractului urinar, pietrele la rinichi, depășirea vârstei de 60 de ani, obezitatea, greutatea mică la naștere.

__________________________________

ROLUL RINICHILOR ÎN ORGANISM

Rinichii joacă mai multe roluri importante în organism. În primul rând, ei ajută la filtrarea deșeurilor și toxinelor din sânge. În al doilea rând, sunt responsabili cu reglarea nivelurilor de lichide din corp.

Rinichii eliberează un hormon care ajută la reglarea tensiunii arteriale. Activează vitamina D și susțin astfel sănătatea oaselor. Totodată, eliberează un hormon responsabil cu producția de celule roșii de sânge.

Nu în ultimul rând, rinichii mențin echilibrul mineralelor din sânge (sodiu-fosfor-potasiu).

Bolile de rinichi cronice pot cauza complicații grave, precum atac de cord sau accident vascular cerebral, creșterea tensiunii arteriale, slăbirea oaselor, daune nervoase (neuropatie), insuficiență renală, anemie sau hemoglobină scăzută.

__________________________________

BOLI DE RINICHI – SIMPTOME

Majoritatea persoanelor cu boli de rinichi nu prezintă simptome în stadii incipiente. De aceea este recomandată testarea timpurie. La momentul în care simptomele apar, boala poate fi deja avansată.

Principalele simptome ale bolilor de rinichi sunt:

• oboseală, slăbiciune
• dificultăți și dureri la urinare
• urină spumoasă
• urină roz sau închisă la culoare (sânge în urină)
• sete crescută
• nevoie crescută de a urina, mai ales noaptea
• umflături la nivelul ochilor, feței, mâinilor, abdomenului, gleznelor, picioarelor

__________________________________

TINCTURĂ PENTRU RINICHI

Un produs natural care poate fi folosit pentru susținerea aparatului urinar se numește Renalex. Este o tinctură care conține extracte de ridiche neagră, frunze de mesteacăn, ochii șoricelului, rădăcină de osul iepurelui și uleiuri esențiale (mentă și fenicul).

Tinctura Renalex este indicată în litiază urinară și colici renale. Are proprietăți antispastice, diuretice și litolitice (ajută la dizolvarea pietrelor).

Mod de administrare

Doza zilnică recomandată este de 20-40 de picături, de 3 ori pe zi. Se administrează între mese. O cură cu Renalex durează 2-3 luni.

Acest produs este contraindicat persoanelor care nu au voie să consume alcool etilic, copiilor sub 12 ani și femeilor pe perioada sarcinii și alăptării.

Sursă: National Kidney Foundation, Six-Step Guide to Protecting Kidney Health: https://www.kidney.org/atoz/content/sixstepshealthprimer

Cumpără de aici: 
[wcepe_products ids=’4252, 3703, 3746′ button=’Cumpără aici’]

Citeşte mai multe despre:

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.