Articole despre 'borș'

Bors de post cu cartofi si fasole galbena pastai

Borș de cartofi și fasole galbenă (păstăi)

// Adaugă comentariu

Dacă vă plac ciorbele acre, încercați această rețetă de borș cu cartofi și fasole păstăi. Este savuroasă, nutritivă și sățioasă, potrivită pentru perioadele de post de peste an. Această ciorbă poate fi făcută cu păstăi de fasole verde dacă nu […]

Borsul crud de tarate - sursa naturala de Bifidobacterii

Borșul crud – sursă naturală de Bifidobacterii

// Adaugă comentariu

Borșul crud este una din cele mai sănătoase lichide pe care le putem consuma în fiecare zi. Are deopotrivă valoare nutrițională și curativă. Pentru a ne bucura din plin de beneficiile pe care această licoare le oferă este obligatoriu să […]

Cum se face borsul ucrainean

Cum se face borșul ucrainean tradițional (cu sfeclă)

// Adaugă comentariu

Fără îndoială, borșul românesc este foarte bun și sănătos. Însă nu strică să cunoaștem și câteva rețete străine, de la vecini. De pildă, îți propunem să încerci borșul ucrainean tradițional. Este savuros și ideal pentru început de toamnă. Rețete similare […]

Beneficiile curei cu BORȘ crud și MIERE

// 1

Tărâțele de grâu, ingredientul-cheie al borșului crud, sunt un aliment excepțional, care furnizează organismului o bogăție de nutrienți, și un medicament natural veritabil. La fel ca în cazul multor fructe și legume, coaja conține cantități mult mai mari de substanțe […]