Tunsori Bob pentru primavara – vara

Vrei sa-ti schimbi coafura pentru a oferi mai mult volum si stralucire parului tau? Alege una dintre aceste tunsori Bob pentru primavara-vara. Celebritatile adora acest look inedit si ultra-feminin. Bobul tuns uniform radiaza clasa si eleganta, insa, admiratoarele trendurilor nonconformiste pot opta si pentru un Bob tuns in scari care reflecta o atitudine moderna fata de tehnicile de tuns promovate de cei mai cunoscuti hairstilisti.

Asculta sfaturile utile ale stilistilor inainte de a trece de la o tunsoare lunga la un Bob dezordonat sau aranjat mai clasic. Aceste tunsori au reusit sa ramana in topul coafurilor timp de mai multe decenii. Actritele cele mai cunoscute din Hollywood precum si personalitatile cele mai indragite din lumea modei au lansat o adevarata nebunie, oferind exemple superbe pentru un Bob stilat si modern.

Bobul asimetric combinat cu un breton drept a devenit tunsoarea preferata a domnisoarelor si a doamnelor cu pretentii speciale. Aceste coafuri se potrivesc unor fete patrate sau ovale. Pe de alta parte, Bobul combinat cu un breton tuns in scari si filat se potriveste unei fete rotunde. Stilistii ofera numeroase sfaturi pentru a aranja o astfel de tunsoare ultra-moderna in diferite feluri. Vrei sa tii pasul cu trendurile de pe covorul rosu si de pe podium? Opteaza pentru un Bob care se adapteaza la forma fetei tale. Indrazneste sa promovezi un look versatil care combina diferite tendinte din coafurile anului 2013.

Socheaza-ti prietenii si admiratorii purtand o coafura Bob asimetrica. Gaseste imaginea perfecta din galeria de mai jos pentru a avea o sursa de inspiratie pentru urmatoarea vizita la salonul tau preferat. Parul mediu se poate aranja foarte usor, atat pentru ocazii speciale cat si pentru o petrecere cu prietenii tai. Pentru un look casual accentueaza textura naturala a parului tau. Insa, daca vrei sa faci o impresie memorabila cu suvitele tale ultra-rafinate poti sa folosesti o placa de intins pentru a avea parul drept si matasos. Ai grija de tunsoarea ta cu ajutorul unor produse profesionale.

Imagini de la ukhairdressers.com

 

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.