Cura cu DROJDIE de BERE – efecte miraculoase în CANCER și multe alte BOLI

Drojdia de bere este produsă dintr-o ciupercă unicelulară numită Saccharomyces cerevisiae, și este folosită la fabricarea berii. Nu trebuie confundată cu drojdia folosită în panificație.

Datorită conținutului nutrițional foarte bogat, drojdia de bere este comercializată ca supliment alimentar și stimulent al energiei. Se găsește la magazinele naturiste, sub formă de pudră, fulgi sau tablete.

Drojdie de Bere

Este o sursă excepțională de minerale – îndeosebi seleniu, calciu, fosfor, magneziu, fier, potasiu și crom. Conține aproape toate vitaminele din complexul B, mai puțin B12 (B1, B2, B3, B5, B6, B7 și B9) și proteine vegetale.

Indicații terapeutice

Complexul de vitamine B ajută la metabolizarea carbohidraților, a grăsimilor și a proteinelor, având un rol important în producerea de energie pentru organism. Aceste vitamine susțin de asemenea sistemul nervos și sănătatea sistemului digestiv, a pielii, ochilor, părului, ficatului și creierului.

Datorită cromului pe care îl conține, drojdia de bere poate fi utilă în dieta persoanelor cu diabet. Cromul ajută la controlul nivelului de zahăr din sânge, îmbunătățește toleranța la glucoză și reduce cantitatea de insulină necesară.

Cromul a fost asociat de asemenea cu reducerea grăsimii corporale și menținerea unei greutăți corporale optime. Unele studii au arătat că drojdia de bere ajută și la scăderea nivelului colesterolului. Alte rezultate științifice sugerează că drojdia de bere poate îmbunătăți acneea și preveni gripa și răceala.

Drojdia de bere are efecte bune în numeroase afecțiuni:

– infecții
– răceli, gripă, pneumonie
– imunitate scăzută
– lipsă de minerale
– avitaminoze B
– depresie
– dezechilibrul florei intestinale
– anemie
– oboseală
– convalescență
– obezitate
– hipertensiune arterială
– hepatite
– psoriazis
– tulburări de memorie și de somn
– afecțiuni neurologice și neuromusculare
– boli infecțioase ale intestinelor

Biochimistul român Eugen Giurgiu spunea că drojdia de bere cu o concentrație mare de seleniu și vitamine B este foarte eficientă în terapia anticanceroasă. Studiile recente realizate de germani au demonstrat eficiența acestui produs în tratarea mai multor tipuri de cancer, îndeosebi a limfoamelor, limfosarcoamelor și sarcoamelor.

Cura cu drojdie de bere mărește rezistența organismului la tratamentul invaziv, îmbunătățește starea generală de sănătate și crește șansele de supraviețuire.

Mod de administrare

Se pot ține cure de câte 1 lună de zile maxim, cu 1 săptămână de pauză între ele. Se administrează conform prospectului. Potrivit Centrului Medical de la Universitatea Maryland, adulții pot lua câte 1-2 linguri pe zi. Poate fi adăugată în mâncare sau poate fi dizolvată în apă sau suc natural.

Înainte de a lua acest supliment, consultați medicul. Poate interacționa cu medicamentele pentru diabet, antidepresivele și narcoticele (pentru durere), și poate crea probleme la persoanele cu boala Crohn.

Surse articol:
1. http://umm.edu/health/medical/altmed/supplement/brewers-yeast
2. „Cancerul – Tratamente Naturiste”, Eugen Giurgiu
3. https://sites.google.com/site/elixirultineretii/terapii/drojdia-de-bere

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Ți-a plăcut acest articol? Share pe:

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.