Sucul care omoară GRIPA și RĂCEALĂ

Eficiența acestui remediu se datorează atât combinației de ingrediente folosite, cât și modului de preparare. Comparativ cu ceaiurile, sucurile proaspăt stoarse au efecte mult mai rapide.

Suc Natural Pentru Răceală

Suc Natural Pentru Răceală

Pentru cei care preferă să se trateze natural atunci când răcesc sau au deja simptome neplăcute, acest suc poate fi cea mai bună alegere. Este un remediu puternic, concentrat, cu un gust iute-aromat intens.

Puteți ajusta cantitatea de usturoi și de ghimbir, după cum puteți tolera aceste condimente. Pentru a-l face mai ușor de băut, îl puteți îndulci cu puțină miere lichidă, sau cu puțin suc de portocale.

Suc anti-gripă și răceală – rețetă

Acest suc conține 4 ingrediente cu proprietăți antivirale, antibiotice, antibacteriene, antifungice și termogene. Poate fi folosit atât ca medicament natural în cazul unei gripe sau răceli deja instalate, ca remediu preventiv sau ca întăritor (tonic) imunitar.

Ingrediente

• 1 lămâie
• 1-4 căței de usturoi
• 1 feliuță de rădăcină de ghimbir
• 1 praf de piper cayenne

Preparare

Pentru a prepara acest suc puteți folosi storcătorul electric. Stoarceți mai întâi sucul de la lămâie, apoi cel de usturoi și de ghimbir. Turnați lichidul obținut într-un păhărel și adăugați la final piperul cayenne. Sorbiți medicamentul cu înghițituri rare. Veți obține în jur de 50-60 ml de suc.

Piper Cayenne

Piper Cayenne

Dacă nu aveți în casă un storcător electric, puteți pune toate ingredientele în blender cu puțină apă. Mixați până la omogenizare și beți sucul rezultat.

Dacă nu aveți nici robot, folosiți aparatul manual special de stors citrice și aparatul special de zdrobit usturoiul. Tocați ghimbirul cât mai fin. Amestecați totul și consumați.

Atenționări și precauții

Deși este un leac foarte bun, nu consumați acest suc înainte de a vă informa cu privire la eventualele interacțiuni sau contraindicații ale fiecărui ingredient în parte, în special în cazul celor care iau medicamente pentru alte boli. Nu toată lumea poate sau are voie să mănânce sau să bea ceva condimentat sau piperat.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.