Articol scris de Ana-Maria Postolache Cacao este un ingredient asociat cel mai des astăzi cu dulciurile, precum ciocolata, prăjiturile și torturile. Oamenii de știință spun însă că în trecut, pudra de cacao era apreciată și folosită mai mult în scop […]
Articole despre 'cacao'
O cană de cacao caldă pe zi previne gripa și îmbunătățește sănătatea inimii
Cacaua caldă pare să fie leacul perfect pentru prevenirea răcelilor în anotimpul rece. Unde mai pui că este și dulce, reconfortantă și benefică inimii! Nevoile corpului sunt în mod uimitor satisfăcute în fiecare anotimp, de alimentele și plantele pe care […]
Ciocolata – leac pentru tristețe și bolile de inimă
Ciocolata este cel mai concentrat desert pe care umanitatea l-a inventat până acum. Întrucât este atât de delicioasă, nimeni nu s-a gândit să mai caute şi alte motive pentru care să o consume. Studiile recente arată că ciocolata are o […]
10 stimulente naturale pentru starea de bine
Activităţile solicitante de zi cu zi, lipsa orelor de somn, modificările care se petrec în organism şi alimentaţia denaturată – toate acestea duc la apariția unor tulburări nervoase, precum anxietate, nervozitate sau chiar depresie. Din fericire, există alimente care pot […]
Cacaua – un medicament natural impresionant
Cacaua este una din cele mai bune și naturale surse de sănătate și energie pentru organism. Luptă împotriva stresului, dar și a unor boli. Origini şi proprietăţi Cacaua (Theobroma cacao) se extrage din arborele de cacao, originar din zona Americii Centrale. […]