Cura de Slăbire cu Oțet de Mere – Cum se Face

Oțetul de mere este un medicament veritabil, întrebuințat din vechi timpuri la cele mai diverse afecțiuni. Mulți dintre noi am auzit vorbindu-se în ultima vreme despre calitățile detoxifiante ale oțetului de mere. Pentru persoanele care vor să slăbească, acest ingredient poate fi extrem de util.

Cura de Slăbire cu Oțet de Mere

(Image courtesy sxc.hu)

> Oțetul de mere și detoxifierea corpului

___________________________________________________________________________________________

O cură cu oțet de mere poate ajuta la curățarea intestinului de bacterii și implicit la metabolizarea grăsimilor într-un ritm optim. Mai departe, oțetul de mere stimulează producerea de hormoni de creștere care contribuie la arderea grăsimilor. Dincolo de toate, oțetul de mere accelerează digestia, stimulează funcția intestinelor, previne depunerea fecalelor și tratează afecțiunile digestive.

Pentru detoxifierea corpului, se poate bea seara un pahar de apă minerală cu o lingură de oțet de mere.

Dincolo de toate aceste beneficii, oțetul de mere scade semnificativ senzația de foame, prin efectul de reglare a glicemiei din sânge și menținerea acestuia la un nivel stabil. Atunci când ingerăm cantități mici de oțet de mere, enzimele care îngrașă sunt inhibate aproape instant.

Cura de slăbire cu oțet de mere

___________________________________________________________________________________________

Această dietă durează 3 zile, și constituie în administrarea unui pahar de apă cu o lingură de oțet de mere, de 5 ori pe zi. Se recomandă doar oțetul natural, puțin tulbure la aspect, care este bogate în substanțe active. Acesta se poate găsi la piață, la țărani, sau se poate prepara acasă. Soluția se bea întotdeauna înainte de masă.

Pe durata curei de slăbire se vor mânca 3 mese principale pe zi, plus 2 gustări intermediare. Se bea cel puțin 1-2 litri de lichide pe zi.

Idei de meniuri permise

___________________________________________________________________________________________

 Micul dejun

– o felie de pâine intermediară cu unt și șuncă slabă, castravete sau roșie
– un ou fiert tare cu brânză (caș, telemea nesărată, brânză de vaci cu miere)
– banană, măr, iaurt cu fulgi de ovăz sau de porumb
– ceai negru, cafea de cicoare, ceai din plante, lapte degresat

 Prânz

– Salată de țelină și morcov cu pui și maioneză dietetică
– Sufleu de ciuperci cu alte legume
– Piure de cartofi cu varză murată sau salată de sfeclă roșie cu hrean
– Pește la cuptor cu legume
– Plăcintă cu dovealc, mere sau nuci

 Cină

– Omletă cu brânză
– Cașcaval pane
– Ciorbă de legume cu usturoi

• Mese intermediare

– Iaurt slab cu musli și o banană (sau un măr)
– Fructe uscate
– Pâine de secară cu unt
– Carne de pui pe grătar

Citeşte mai multe despre:

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.