Curățarea colonului cu ceai de rostopască

Rostopasca este una din cele mai vechi plante medicinale utilizate în întreaga lume pentru proprietățile sale terapeutice remarcabile.

Este cunoscută mai ales pentru capacitatea de a trata negii atunci când este utilizată extern (frunzele plantei), dar și ca un detoxifiant puternic pentru organele interne ale corpului.

Curățarea colonului cu ceai de rostopască

Curățarea colonului cu ceai de rostopască

Rostopasca – un detoxifiant puternic pentru bolile grave

Rostopasca are efecte sedative, antispastice, diuretice, purgative, colagoge și coleretice.

Ajută la relaxarea mușchilor intestinali și de la nivelul aparatului respirator, la reglarea ritmului inimii, tratarea miocarditei aritmice și a bolilor de ficat sau ale vezicii biliare: calculi biliari, dureri de bilă, diskinezie biliară, colecistită, hepatită sau ciroză.

Nu în ultimul rând, rostopasca este planta care sprijină procesul de eliminare a toxinelor în cazul bolilor grave, cum este cancerul.

Rostopasca este recomandată ca un detoxifiant de urgență în afecțiunile care necesită o curățare profundă a corpului.

Trebuie precauție la administrarea acesteia intern, deoarece supradozajul poate fi toxic.

Pentru spălarea și curățarea colonului, ceaiul de rostopască se va utiliza sub formă de clismă.

Detoxifierea colonului – rețetă cu rostopască

Această rețetă se poate aplica și în cazul persoanelor care au polipi în intestine, sau probleme cu ficatul și bila (colecistul).

Rostopasca este un detoxifiant remarcabil pentru organismul uman.

Cum se prepară ceaiul de rostopască

Se recomandă prepararea infuziei din plante proaspete, pe cât posibil. Se folosește un pahar de frunze și tulpini de rostopască.

Acestea se prin mașina de tocat și apoi se opăresc cu 10 pahare de apă clocotită. Se lasă câteva minute la infuzat, iar după ce s-a răcit, ceaiul se strecoară și se folosește sub formă de clismă.  

Pentru rezultate optime, lichidul trebuie reținut în intestin o perioadă cât mai mare de timp, în jur de 1-2 ore. Înainte de efectuarea clismei cu infuzie de rostopască, se va face o clismă cu apă simplă, curată.

Această procedură se poate repeta de câteva ori pentru eliminarea toxinelor și polipilor din intestin. O cură întreagă durează 10-20 de zile, și se mai poate repeta după 2-3 luni de pauză.

Rezultatele se văd și în ceea ce privește îmbunătățirea aspectului pielii și curățarea de papiloame sau negi suspendați.

De regulă, apariția acestor papiloame externe indică faptul că în intestin există polipi.

Citeşte mai multe despre:

3 comentarii

  1. fff bine ca ne informati, sunt f utile aceste informatii (sfaturi)

  2. Mai buna este sarea amara …

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.