CEAIUL care împiedică dezvoltarea CANCERULUI (rețetă de Maria Treben)
Renumita botanistă de origine austriacă Maria Treben avea câte un leac pentru fiecare boală, inclusiv pentru cancer și tumori. Credea cu tărie în puterea forța a plantelor, și cu ajutorul lor a reușit să tămăduiască numeroase persoane. Iată ce spunea în acest sens:
„Puterea tămăduitoare a plantelor nu se limitează doar la vindecarea și combaterea unor boli, ci ele sprijină și întăresc sistemul imunitar al organismului, și prin aceasta ne apără de boli.“
Acest lucru este cu atât mai benefic și folositor atunci când vine vorba de prevenirea cancerului și mai ales de tratarea lui, când boala deja s-a instalat.
♣ Amestec de ceai
Acest ceai poate ajuta la prevenirea cancerului. După părerea Mariei Treben, această combinație de plante are puterea de a împiedica dezvoltarea bolilor maligne.
• gălbenele (300 g)
• coada-șoricelului (100 g)
• urzică (100 g)
Se amestecă bine plantele și se păstrează într-o pungă de hârtie sau într-un săculeț de pânză. Se iau 6 lingurițe din acest amestec și se pun la infuzat într-un litru și jumătate de apă clocotită. Se lasă la infuzat 10 minute, apoi se strecoară.
Se consumă câte o înghițitură la fiecare 20 de minute, pe parcursul unei zile. Pentru a menține ceaiul cald, păstrați-l într-un termos, clătit cu apă clocotită înainte.
Gălbenelele sunt recomandate tuturor persoanelor care suferă de cancer. Ceaiul de gălbenele este recomandat pe o perioadă îndelungată. În cancerul de piele, se pot umezi zonele afectate cu suc proaspăt stors de gălbenele.
Tot pentru prevenirea bolilor canceroase, Maria Treben recomanda ceaiul de coada-calului, din care se bea câte o cană pe zi.
♣ Cura cu vâsc
Maria Treben recomanda de asemenea tuturor să facă în fiecare an câte o cură de 6 săptămâni cu ceai de vâsc. Timp de 3 săptămâni se beau 3 căni de ceai pe zi. În următoarele 2 săptămâni se beau câte 2 căni de ceai pe zi, iar în ultima săptămână se bea câte 1 cană pe zi.
Ceaiul de vâsc se prepară prin macerare la rece. Se pune 1 linguriță de plantă la înmuiat 12 ore într-o cană cu apă rece. A doua zi se încălzește ușor și se strecoară. Ceaiul se păstrează într-un termos preîncălzit cu apă fierbinte.
Sursă: „Plante Medicinale din Grădina Domnului”, Maria Treben, Ed. Hunga Libri
Multa sanatate la toata lumea
Sunt adepta medicinei naturiste,îmi plac postările.
Bună ziua, va rog sa mi spuneți câte zile se bea ceaiul?