Polenul Crud Poliflor, Îngerul Păzitor al Organismului – Proprietăți, Beneficii, Preț

Polenul crud este un aliment viu, care în plus față de polenul uscat, este înzestrat cu lacto-fermenți pentru regenerarea florei intestinale, enzime, bacterii benefice și antioxidanți, care se pierd odată cu prelucrarea sa. Acest produs al stupului este păstrat în forma sa naturală, crudă, tocmai pentru a garata eficiență maximă în sprijinirea sănătății.

Polen crud – Proprietăți (sxc.hu)

Polen crud – Proprietăți (sxc.hu)

Polen crud – Proprietăți 

Polenul crud poliflor este un amestec senzațional obținut dintr-o varietate de peste 40 de plante, cu granule de culori și nuanțe diferite, cu gust dulce și arome felurite. Are un gust parfumat, extrem de plăcut și adorat inclusiv de copii.

Polenul Crud Poliflor este ideal pentru persoanele care locuiesc la oraș și duc o viață agitată, cu program prelungit și un stil de viață alimentar deficitar. Polenul crud este de asemenea un aliat de nădejde persoanelor veșnic obosite, slăbite, fără energie, stresate, sau aflate în perioada de convalescență.

Polen crud poliflor - Beneficii

Polenul crud poliflor crește în mod natural fluxul energetic din organism datorită multitudinii de vitamine conținute (în special din complexul B), și îmbunătățește starea de sănătate a întregului corp. A fost de asemenea denumit îngerul păzitor al colonului. 100 g de polen conține 21.2 g de proteine, acizi grași Omega 3 și Omega 6, foarte multe fibre și aproape toate vitaminele, în stare naturală.

– Diminuează oboseala cronică
– Crește optimismul
– Acționează ca un tonic general
– Regenerează tranzitul intestinal
– Ajută în tratamentul bolii Crohn
– Ajută în tratamentul colitei ulceroase
– Previne cancerul de sân
– Previne osteoporoza
– Combate anemia
– Înlătură stările de surmenaj fizic și psihic
– Reface depozitele de vitamine și minerale din corp

Polen crud poliflor – Administrare

Polenul crud se poate administra ca atare, sau cu un iaurt natural sau cu o salată de fructe, la micul-dejun. Se recomandă o cură de 7 săptămâni cu polen crud, de 2 ori pe an, primăvara și toamna. Pentru 7 săptămâni este nevoie de 750 g de polen (3 caserole). Nutriționiștii spun însă că polenul crud se poate consuma pe tot parcursul anului, fără restricții sau efecte secundare.

Doza recomandată

Adulți – 1 lingură
Copii 2-6 ani – 1 linguriță

Polenul crud se păstrează în mod obligatoriu la congelator. Produsul rezistă doar 7-8 zile în afara congelatorului în ambalajul original, și 2-3 zile la congelator, după desigilare .

Congelarea este modul ideal de a păstra intacte calitățile nutritive și regenerante ale polenului crud. Totodată, astfel se păstrează și gustul și culorile naturale.

Deși se păstrează la congelator, polenul crud nu îngheață, datorită conținutului scăzut de apă (8-10%). Acest lucru permite consumul imediat după ce a fost scos din congelator. Un alt avantaj extrem de important, este că polenul crud poate fi pus și scos din congelator de nenumărate ori, fără să-și piardă proprietățile nutritive.

Polen crud poliflor – Preț

  O caserolă de 250 g costă în jur de 25-28 lei.

Citeşte mai multe despre:

2 comentarii

  1. Sa-l incercati pe cel de trandafir salbatic si de castan ,sunt delicioase…!

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.