Coafuri pentru par scurt 2014

Fanii tunsorilor versatile si moderne vor fi incantati sa descopere propunerile hairstilistilor pentru sezonul acesta. Cele mai noi coafuri pentru par scurt 2014 au puterea sa accentueze trasaturile frumoase ale fetei. Admiratoarele trendurilor populare sunt sfatuite sa-si faca o programare la un salon de renume pentru o transformare fabuloasa.

Tunsorile pentru par scurt stil Bob sau in scari radiaza incredere si ofera doamnelor si domnisoarelor sansa de a fi mai atragatoare si sexy. Exista numeroase tipuri de coafuri care se potrivesc cu diferitele forme de fete si texturi de par. Cei care doresc sa-si schimbe look-ul pentru primavara vor putea alege dintr-o selectie fantastica de tunsori pentru par des sau subtire.

Coafurile nonconformiste se bucura de o popularitate uriasa in randul domnisoarelor cu pretentii speciale si un stil ultra-modern. Fara indoiala, tunsorile in scari castiga teren in fata tunsorilor uniforme. Aceste coafuri creeaza un impact vizual puternic. Parul tuns asimetric se poate coafa foarte usor si isi pastreaza forma o perioada mai lunga. Stilul Pixie se potriveste cu o fata ovala sau rotunda, iar pentru o fata patrata optati pentru un Bob filat, mai scurt in partea din spate si mai lung in fata.

Parul drept arata fantastic in combinatie cu o tunsoare scurta avangardista. Lipsa de volum si textura nu va mai fi o problema pentru domnisoarele care decid sa imbratiseze unele dintre trendurile din domeniul coafurilor scurte pentru anul acesta. Suvitele rebele ofera un efect mai cool si extravagant tunsorilor. Hairstilistii recomanda utilizarea unor produse profesionale pentru ingrijirea si aranjarea parului. Aceste coafuri creative ofera o sursa de inspiratie pentru o schimbare de look si reflecta sanatatea parului.

Parul scurt poate fi la fel de modern si sofisticat ca parul lung sau mediu. Trecerea de la o tunsoare lunga la una scurta poate fi dificila, insa, stilistii garanteaza succesul unei astfel de tranzitii cu ajutorul diferitelor tehnici de tuns. Combinatia unei nuante ultra-chic cu o tunsoare scurta este secretul unui look extraordinar.

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.