Cancer la Oase – Tratamente Naturiste

UZ INTERN

Coada-calului

Această plantă este absolut miraculoasă pentru toți cei care au deja o anumită vârstă. O cană cu ceai de coada-calului pe zi poate face minuni în prevenirea și ameliorarea durerilor reumatice, durerile cauzate de artrită, nevralgiile și osteoporoza. Pentru cancer la oase, se beau câte 4 căni de ceai de coada-calului pe zi.

Cancer la Oase – Tratamente Naturiste

Cancer la Oase – Tratamente Naturiste

Ceai de gălbenele, urzică și coada-șoricelului

Se beau zilnic câte 4 căni de ceai de coada-șoricelului. Această plantă are un efect favorabil asupra măduvei osoase, mai ales prin acțiunea sa hematopoetică.

În paralel cu consumul de ceai de coada-șoricelului, se beau și câte 2 căni de ceai de gălbenele, și 2 căni de ceai de urzică, pentru efectul lor curățitor și regenerator extraordinar.

Ceaiul se prepară prin infuzarea a unei lingurițe cu vârf de plante și 1 cană de apă clocotită. Pentru un efect maxim, plantele trebuie să fie pe cât posibil proaspete.

Ceaiurile se beau cu înghițituri mici, pe tot parcursul zilei.

Bitter suedez

În ceaiurile de mai sus, se adaugă și câte 1 lingură de bitter suedez (la fiecare cană).

________________________________________________________________________________

UZ EXTERN

 Frecții cu tinctură de coada-șoricelului și tătăneasă

Concomitent cu tratamentul cu ceaiuri recomandat mai sus, se fac și frecții cu tinctură de coada-șoricelului, tinctură de tătăneasă și bitter suedez, în fiecare zi.

Tincturile se prepară astfel: se introduc plantele (florile de coada-șoricelului sau rădăcina de tătăneasă, curățată cu o perie și tăiată mărunt) într-o sticlă până la gât, și se toarnă peste ele rachiu de secară sau de fructe. Se lasă la macerat 2 săptămâni, la loc însorit.

Tinctura de tătăneasă se poate lua și intern pentru cancer osos, câte 1 linguriță pe zi, înainte de masă.

Dacă s-a constatat totuși o tumoare la os, se urmează tratamentul recomandat pentru tumori maligne, pe care îl găsiți aici.

________________________________________________________________________________

Bibliografie:

“Sănătate din Farmacia Domnului”, Maria Treben

“Tratarea Bolilor cu Leacuri din Popor”, Gheorghe Mohan

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.