Cancer, Tumori – Miracolul Compreselor cu Coada-Calului și Bitter Suedez

În cartea Mariei Treben găsim îndeosebi 4 plante cu efect anti-cancerigen, recomandate cu căldură și folosite cu succes în tratarea diferitelor tipuri de tumori.

Aceste plante sunt: coada-calului, pătlagina îngustă sau lată, sucul de măcrișul iepurelui și ierburile suedeze (bitter suedez).

Cancer, Tumori - Comprese cu Coada-Calului și Bitter Suedez

COMPRESE CU COADA-CALULUI 

Cercetările preotului Kneipp și apoi ale Mariei Treben au arătat efectele senzaționale ale plantei coada-calului în tratarea tumorilor maligne, indiferent de stadiul sau tipul lor. Compresele cu aburi de coada-calului s-au dovedit miraculoase în toate tumorile, fiind un leac neașteptat pentru bolnavii de cancer, hematom, adenom, melanom, tumoare papilară, icter, chist, abces, umflătură.

În cazul în care boala este foarte avansată, se începe aplicarea de comprese cu aburi de coada-calului dis-de-dimineață, când bolnavul este în pat. Se lasă să acționeze vreme de 2 ore. Procedeul se repetă după-amiază, când se aplică din nou comprese pentru 2 ore, urmând a fi schimbată din nou peste noapte. Se recomandă ca bolnavul să stea la cald și să ajute astfel procesul de transpirație.

Cum se aplică compresele

Se iau 2 mâini de coada-calului, se pun într-o sită și apoi se suspendă plantele peste un vas cu apă clocotindă. Maria Treben recomandă utilizarea unei oale sub presiune, pe care ea o numește o oală-minune. Planta astfel aburită, înmuiată și fierbinte se pune pe o bucată de pânză și se aplică pe locul afectat de tumoare.

În paralel, se recomandă și ceaiul de coada-calului intern. Bolnavul trebuie să bea câte o ceașcă de ceai de coada-calului, una dimineața și una seara, cu jumătate de oră înainte de masă.

Pe parcursul zilei se va bea 1-2 litri de ceai dintr-un amestec de plante:

• 300 g de gălbenele
• 100 g de coada-șoricelului
• 100 g de urzică

Se amestecă toate plantele și se prepară prin infuzare. Din oră în oră, la o cană din acest ceai se mai adaugă câte 3-5 picături de suc de măcrișul-iepurelui, de 6 ori pe zi.

_________________________________________

COMPRESE CU BITTER SUEDEZ 

În continuarea tratamentului cu comprese cu aburi de coada-calului se pot aplica comprese cu ierburi suedeze la prânz. Înainte de folosirea ierburilor, se unge locul bolnav cu alifie de gălbenele (filimică) sau untură de porc.

Cum se aplică compresele

Se înmoaie o bucată de vată în bitter suedez și se pune pe locul afectat. Deasupra se așeză o bucată de vată uscată, pentru a crea un efect termoizolant. La urmă se acoperă zona cu o bucată de folie de plastic, și se leagă cu o bucată de pânză. Astfel legată și fixată, bolnavul poate să circule liber și să desfășoare activități de rutină fără probleme.

Compresa cu bitter suedez se lasă să acționeze timp de 4 ore. După ce se îndepărtează compresa, se pudrează pielea pentru a evita mâncărimilor.

_________________________________________

FRUNZE DE PĂTLAGINĂ

Tot în caz de tumori, umflături sau abcese plasate extern, se pot face aplicații de terci proaspăt de frunze de pătlagină-îngustă sau lată și brânca-ursului. Rezultate bune se văd din a 5-a zi de tratament.

_________________________________________

SUC DE MĂCRIȘUL-IEPURELUI 

Sucul proaspăt din măcrișul-iepurelui se prepară din frunzele plante, spălate și trecute prin storcătorul electric umede. Se unge cu acest elixir miraculos locul bolnav. S-au înregistrat rezultate bune de fiecare dată.

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Ți-a plăcut acest articol? Share pe:

5 comentarii

  1. ma cam indoiesc ca se vindeca tumorile numai cu astea..

  2. Se vindeca doamna Adela Vlad Adella!,mama mea a avut metastaze la colaoana vertembala,a avut leucemie,descoperind cartea Mariei Treben,am pus in aplicatie aceste comprese cu coada calului si a facut minuni.Metastazele s/au retras,mama mea a putut sa traiasca fara durerile groaznice pe care le avea

  3. cum se vindeca un cancer de laringe operat si fara metastaze, cum se impiedica recidiva? Nu luati retete de pe net, le stiu, numai daca s-a confruntat cineva cu asa ceva, sa posteze.

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.