Coafuri de ocazie cu accesorii

Nu este greu sa arati trendy in fiecare zi daca ai la mana cateva bentite, agrafe sau accesorii florale chic. Alege una dintre cele mai noi coafuri de ocazie cu accesorii si foloseste-ti talentul de asortare pentru a purta cele mai avantajoase frizuri cu o tinuta casual sau party style. Tabloidele au reusit sa ne ofere galerii complete de frizuri ale celebritatilor care pot servi ca inspiratie pentru sezonul acesta.

Dupa cum reiese din trend reporturile specialistilor, agrafele stralucitoare decorate cu cristale si pietre semipretioase au devenit cele mai indragite detalii pentru a scoate in evidenta o coafura clasica precum un chignon sau un coc finisat. Insa, nu trebuie sa uitam nici de bentitele moderne in nuante metalice sau neutre completate cu pene sau motive florale. Look-ul lui Emily Blunt si a lui Milla Jovovich ilustreaza popularitatea acestor accesorii.

De asemenea, este recomandat sa urmarim evolutia de stil a lui Taylor Swift si a lui Scarlett Johansson pentru a fura niste idea creative de accesorizare. Cand vine vorba de evenimentele importante precum o nunta, o aniversare sau un botez este indicat sa achizitionam cateva dintre aceste piese de moda si sa le folosim pentru a ne accentua feminitatea si stilul original.

Utilizati bentitele pentru a oferi un aer mai delicat unei coafuri rasucite sau unei frizuri cu impletituri romantice. Construiti un look sofisticat stil Boho chic cu ajutorul bentitelor care se pot purta in numeroase feluri. Urmariti cele mai utile tutoriale pentru a realiza o coafura de ocazie impodobita cu accesorii trendy.

Buclele voluminoase se pot fixa cu ajutorul unor agrafe in forma de floare, pasare sau fluture. Magazinele de specialitate ofera o gama variata de accesorii in diferite nuante si stiluri. Folositi agrafele clasice sau avangarde pentru a va personaliza coafura de gala. Pentru a crea o impresie memorabila este indicat sa alegeti o frizura care va reflecta personalitatea.

Imagini de la ukhairdressers.com

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.